Connect with us

Alte Sporturi

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

  • BASCHET: Fenerbahce – Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund – PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Formația antrenată de Bogdan Andone se află pe locul 12 în clasament, cu 24 de puncte, primul care îi asigură menținerea în SuperLigă. În acest context, Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, a făcut un anunț surprinzător.

Valeriu Iftime, după ce FC Botoșani a scăpat de locurile retrogradabile: ”Dacă sunt beat, înseamnă că sunt fericit”

La o zi distanță de la succesul de la Ploiești, Iftime s-a arătat optimist că echipa sa va putea scăpa de retrogradare. FC Botoșani mai are de disputat două meciuri în acest sezon, cu FC Voluntari și Oțelul Galați.

Partida cu ilfovenii este crucială pentru moldoveni pentru că se află la doar o lungime distanță de Voluntari, care a căzut pe loc de baraj. În acest context, Iftime a glumit că se va îmbăta dacă Botoșani va obține cele trei puncte.

”Eu nu le-am făcut nimic, antrenorul dacă le-a făcut ceva. Sincer, sunt optimist, nu pot spune nici fericit, nici altfel.

Sunt optimist, pentru că la cum am jucat ieri, dacă Dumnezeu ne ajută şi au mintea limpede, sunt concentraţi sâmbătă, atunci puteţi să mă întrebaţi dacă sunt beat. Dacă sunt beat, înseamnă că sunt fericit. Dacă nu, asta e.

Nu am crezut niciodată, să fiu sincer, că putem să scăpăm de retrogradare. Am să fac orice ca să nu retrogradăm. Dar cum eram până acum câteva săptămâni, vă daţi seama…

În condiţiile în care Botoşani rămâne în Liga 1, vă daţi seama că o să reconstruim cumva proiectul”, a spus Valeriu Iftime, potrivit as.ro.

VIDEO Rezumat Petrolul Ploiești – FC Botoșani 1-2

Clasament Play-Off

clasament-play-out-dupa-7-etape
Clasament play-out / Foto: Digi Sport

Mesajul lui Mihai Stoica, după ce FC Botoșani a învins-o pe Petrolul: ”Viața mea o împart alături de Botoșani”

La scurt timp de la finalul partidei, Mihai Stoica a trimis un mesaj amuzant pe rețelele sociale. ”Viața mea o împart alături de Botoșani”, a scris președintele Consiliului de Administrație de la FCSB pe Instagram.

De asemenea, Mihai Stoica a publicat o fotografie alături de Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoșani. Este important de precizat că Andone s-a aflat pe banca celor de la FCSB timp de o lună, între iulie-august 2019, perioadă în care a condus echipa în șapte partide.

Mihau Stoica a făcut referire în postarea sa la cunoscutul cântec al suporterilor celor de la FC Voluntari: ”Viața mea o împart alături de Botoșani”.

Etichete: retrogradare , fc botosani , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide