Connect with us

Alte Sporturi

Farense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal

Echipele de start:

Farense (4-3-3): Velho – Talys, Rossi, Silva, Pastor – Barbosa, Falcao, Isidoro – Matias, Ze Luis – Belloumi

Benfica (4-2-3-1): Trubin – Carresas, Siva, Otamendi, Bah – Mario, Luis – Gouveia, Kokcu, Di Maria – Cabral

Situația celor de la Farense nu se poate compara cu cea a lui Benfica, în ceea ce privește poziția din campionat. Gazdele din această seară se află pe poziția a 10-a și este cu doar 3 puncte peste locul al 16-lea, care duce la barajul de promovare/menținere în Liga Portugal, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Farense primește vizita celor de la Benfica după ce, în etapa precedentă din Liga Portugal, a obținut un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu Guimaraes. De cealaltă parte, campioana en-titre a învins-o pe Moreirense, în etapa 29, cu scorul de 3-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două cluburi a avut loc în luna decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide