Connect with us

Alte Sporturi

Dominic Thiem s-a retras! Austriacul a agăţat la propriu racheta în cui, la Viena. Cifrele unei cariere dominată de accidentări

Dominic Thiem s-a retras, după înfrângerea din primul tur de la Viena, 6-7, 2-6, cu Luciano Darderi. La 31 de ani şi ajuns pe locul 318 mondial, campionul din 2020 de la US Open a decis să renunţe la tenis, fiind ovaţionat îndelung la finalul duelului cu Darderi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Austriacul a pus capăt unei cariere de 13 ani. O carieră în care a câştigat 17 titluri ATP, dintre care ultimul, US Open 2020. De atunci, între accidentări şi depresie, nu a mai reuşit niciodată să îşi recapete nivelul care i-a permis să dispute şi finalele de la Roland Garros (2018 şi 2019) şi Australian Open (2020) şi să se claseze pe locul 3 în lume în 2020.

Dominic Thiem s-a retras

După meci, Dominic Thiem a agăţat la propriu racheta în cui, una care va fi în curând scoasă la licitaţie în scopuri caritabile.

Dominic Thiem este doar al doilea jucător, pe lângă Andy Murray, care a înregistrat cel puţin cinci victorii cu cei trei titani ai tenisului, având la „directe” 5-2 cu Roger Federer, 5-8 cu Novak Djokovic şi 6-11 cu Rafael Nadal. De asemenea, el este unul dintre cei doi jucători care l-au învins pe Rafa pe zgură de cel puţin 4 ori.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide