Connect with us

Alte Sporturi

Vinicius Junior a făcut marele anunț, după hattrick-ul din Real Madrid – Borussia Dortmund: “Să n-aveți dubii!”

  • admin

  • UCL: BrestLeverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: BarcelonaBayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Atacantul brazilian, marele favorit la Balonul de Aur 2024, a reușit un hattrick în repriza a doua, când echipa sa a făcut o “remontada” istorică în fața echipei pe care a bătut-o și sezonul trecut, în marea finală. 

Vinicius Junior a anunțat că vrea să rămână la Real Madrid toată viața 

Evident, spaniolii l-au chemat la flash-interviu, iar Vinicius a anunțat că nu se gândește să plece în altă parte. Declarația e cu atât mai importantă pentru fanii lui Real Madrid cu cât în vară a avut pe masă cel mai mare contract din istoria sportului (un miliard de euro în 5 ani), dar i-a refuzat pe cei din Arabia Saudită. 

“Ancelotti îmi spune mereu că am mai multe de oferit. Am 24 de ani și vreau să rămân la Real Madrid pentru totdeauna. Vreau să dau totul pentru un club care mi-a oferit atât de multe.

Motivul principal e că am crezut în noi. Asta e casa noastră, plină de fanii noștri, iar în astfel de circumstanțe orice se poate întâmpla.

Lucrurile au fost foarte liniștite în vestiar la 0-2 la pauză. Am ascultat de antrenor și am decis un singur lucru: dacă marcăm primii, putem întoarce meciul încă o dată.

Vreau să le mulțumesc fanilor pentru că au rămas alături de noi, pentru că știm că trebuie să ne îmbunătățim. Țelul nostru e să jucăm ca în a doua repriză meci de meci. 

Mister mereu găsește metoda prin care să facă meciul mai simplu. Am schimbat formația, dar și dinamica în a doua repriză. E competiția noastră și, să n-aveți dubii, vrem să o câștigăm din nou, a declarat Vinicius, conform Sports Mole

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid – Borussia Dortmund 5-2: 

Etichete: real madrid , real madrid borussia dortmund , vinicius junior , champions league etapa 3


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide