Connect with us

Alte Sporturi

Juventus – Stuttgart 0-1. Victorie obținută în prelungiri de germani

  • admin

  • UCL: BrestLeverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: BarcelonaBayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Stuttgart a avut prima mare ocazie a meciului în minutul 29, când Ermedin Demirovic a reușit să dribleze portarul, dar tot n-a marcat, ci a șutat în bară.

Juventus – Stuttgart 0-1, în UEFA Champions League

În minutul 41, germanii au fost iar aproape de gol, prin Deniz Undav, care a trimis cu capul sub bară, dar Perin a scos in extremis.

Imediat după pauză, același Undav a reușit să trimită mingea în poartă, dar golul nu a fost validat, din cauza unui henț.

Juventus a continuat să fie mai degrabă absentă și Stuttgart a mai ratat șanse în minutele 61 și 62, prin Demirovic și Millot, dar Mattia Perin a intervenit de fiecare dată. 

Juventus a dat ”semne de viață” abia în minutul 67, când Kenan Yildiz a amenințat poarta adversă cu un șut din careu, scos de portar.

Stuttgart a avut și un penalty, în minutul 83, la o fază în care Danilo a primit al doilea cartonaș galben, dar Enzo Millot l-a ratat. În cele din urmă, germanii au obținut dramatic victoria, cu un gol al lui El Bilal Toure în minutul 90+3.

Este primul pas greșit făcut de Juventus în această ediție de UEFA Champions League, după victorii cu PSV și Leipzig. Stuttgart, în schimb, a ajuns la patru puncte, după ce a pierdut la debut cu Real Madrid și a remizat runda trecută cu Sparta Praga.

Etichete: juventus , stuttgart


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide