Connect with us

Alte Sporturi

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

Istvan Kovacs şi Vinicius / Colaj Profimedia

Brigada lui Istvan Kovacs a fost întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund. După ce prima repriză a aparţinut oaspeţilor, care au marcat de două ori, a venit rândul madrilenilor să ofere replica în repriza secundă a meciului arbitrat de Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund a deschis scorul prin Malen, în minutul 30 al duelului de pe Santiago Bernabeu. Patru minute mai târziu, Malen s-a transformat în pasator, iar Dortmund uimea întreaga asistenţă a stadionului din Madrid.

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

Real Madrid a replicat în minutul 37, dar bara s-a opus în două rânduri, în doar câteva secunde. Rodrygo şi Bellingham au fost ghinioniştii reprizei, iar Dortmund a intrat în avantaj la cabine.

Jucătorii lui Carlo Ancelotti au ieşit montaţi de la cabine, atacând poarta lui Kobel. În cele din urmă, în minutul 60, Rudiger a înscris cu o lovitură de cap din cinci metri, din centrarea lui Kylian Mbappe.

Golul lui Rudiger a reaprins atmosfera pe Santiago Bernabeu, iar jucătorii lui Ancelotti au fost împinşi de la spate de public. Golul secund la doar două minute distanţă. Vinicius, fotbalistul anunţat de presa spaniolă ca fiind câştigătorul Balonului de Aur 2024 a marcat.

Bucuria a fost oprită pentru moment de către Istvan Kovacs şi brigada sa, pentru un posibil offside la Kylian Mbappe. Reluările au arătat însă că starul francez nu se afla în poziţie afară din joc înainte ca balonul să ajungă la Vinicius, iar VAR a întors decizia brigăzii româneşti. Acesta a fost singurul moment controversat al meciului.

În minutul 83, Real Madrid a trecut în avantaj, după ce Lucas Vasquez l-a învins pe Kobel cu un şut puternic din interiorul careului. Trei minute mai târziu, Vinicius a reuşit dubla, după o cursă de senzaţie. În prelungiri, Vinicius a dat de înţeles că este pregătit să îşi primească Balonul de Aur săptămâna viitoare. Brazilianul a reuşit hat-trick-ul, iar echipa lui Carlo Ancelotti a reuşit o nouă remontada de excepţie.

Meciul din etapa a treia a grupei principale din Champions League reprezintă reeditarea finalei sezonului trecut. Pe 1 iunie, pe stadionul Wembley, Real Madrid câştiga ultimul act în faţa Borussiei Dortmund cu 2-0. Marcatorii partidei au fost Dani Carvajal şi Vinicius.

Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola

Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola. Bayer Leverkusen îi caută înlocuitor lui Xabi Alonso pentru vara anului 2025. Anunţul a fost făcut de cei de la Sky Sport.

Xabi Alonso a scris istorie pe banca celor de la Bayern Leverkusen.Venit în 2022, tehnicianul spaniol a câştigat titlul cu „aspirinele” în sezonul trecut, după un parcurs istoric: Leverkusen nu a pierdut niciun meci în campionat. În această vară, Xabi Alonso a refuzat-o pe Liverpool pentru a mai sta un sezon în Bundesliga.

Xabi Alonso are o cotă de piaţă uriaşă şi poate pleca la finalul actualului sezon. Cei de la Sky anunţă că Bayer Leverkusen îi caută deja înlocuitor. Mai mult, aceştia avansează şi două posibile destinaţii pentru Alonso: Real Madrid sau Manchester City.

Deşi Carlo Ancelotti şi-a prelungit contractul până în 2026 cu Real Madrid, Xabi Alonso îl poate înlocui la anul pe tehnicianul italian. Antrenorul este unul dintre favoriţii lui Florentino Perez şi a spus că visul său este de a ajunge să antreneze pe Real Madrid. Nici varianta Manchester City nu este exclusă, având în vedere că Pep Guardiola mai are contract până pe 30 iunie 2025 cu campioana din Premier League, scrie as.com, care citează Sky.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide