Connect with us

Alte Sporturi

Dorin Goian taie și ultimele urme de îngrijorare înaintea duelului Rangers – FCSB: ”I-am văzut pe scoțieni, sunt previzibili”

Bună ziua, domnule Goian! Nu mai avem mult și îi vom vedea pe cei de la FCSB cu Glasgow Rangers. Să începem să ne facem griji de pe acum?

Salutare! Sunt optimist și cred că putem să ne întoarcem cu puncte din Scoția. Rangers nu prea joacă ce ar trebui. I-am văzut și acum în campionat, cu Kilmarnock. N-au strălucit deloc și au luat bătaie cu 1-0…

Chiar atât de rău sunt scoțienii?

Au un joc destul de previzibil și foarte lent pe faza ofensivă. Nu mi-au plăcut deloc, iar FCSB are marele avantaj de a fi acum pe val. Cred că motivația lor va fi una foarte mare pentru că evoluezi pe Ibrox și asta înseamnă o mare bucurie pentru orice fotbalist profesionist.

Sfatul lui Goian pentru FCSB: ”Eu pe asta aș merge”

Ați trăit din plin acea bucurie.

E ceva superb, o experiență unică. Ibrox e unul dintre stadioanele speciale pentru că e mereu casa închisă, iar gazonul e masă de biliard, impecabil! Publicul de la Rangers te susține tot timpul și e fantastic!

Asta înseamnă destul de multă ostilitate pentru ai noștri.

Va fi ostilitate, dar jucătorii trebuie să intre pe teren și să se bucure din plin de tot. Nu văd ce ar fi rău să joci într-o atmosferă ostilă, sunt sigur că o să le priască.

Spunea Gigi Becali că și-ar dori să vină cu o altă formulă de start în Europa League, cu oameni mai odihniți. Ar putea să bulverseze mecanismul?

Fiecare își face strategia așa cum dorește. Înțeleg că sunt meciuri importantedin trei în trei zile, dar nu e în regulă să faci foarte multe modificări, mai ales că echipa joacă.

Dorin Goian, despre rolul lui Ianis înaintea duelului cu FCSB

Să vedem un minus prin prezența lui Ianis Hagi la Rangers? Că ar putea avea un rol în ceea ce privește abordarea?

Nu are niciun fel de relevanță. Oricât de mult ai pregăti un joc, mai poți avea surprize să apară și alte lucruri. Sunt mulți factori care conduc la evoluția în teren a fotbaliștilor. Chiar dacă antrenorul Clement ar avea toate informațiile, pe teren se pot întâmpla multe.

V-au mai întrebat foștii colegi despre FCSB? Poate McCulloch sau chiar fostul antrenor Ally McCoist?

Nu! Niciunul nu mai e implicat la Rangers, plus că acum informațiile despre orice fel de jucător se iau foarte ușor.

Ce mesaj le-ați transmite celor de la FCSB înaintea meciului cu Rangers?

Aș vrea să intre pe teren și să joace cu cea mai mare plăcere pentru că sunt privilegiați și invidiați de mulți jucători doar pentru simplul fapt că evoluează pe Ibrox. Îmi doresc să intre și să joace cu dezinvoltură în fața lui Rangers, care are o istorie în spate.

Amintirea lui Dorin Goian de la Rangers: ”Îmi lăsau asta în fața ușii”

Dorin Goian a explicat pentru iAMsport.ro și care e cea mai frumoasă amintire din perioada în care evolua pentru The Gers (2011-2013).

”Clar, ”Old Firm-urile” câștigate cu Celtic sunt fenomenale! O atmosferă și o emulație incredibile! Îmi aduc aminte că după fiecare derby găseam în fața ușii coșulețe cu prăjituri, fructe, o sticlă de vin și cu o ditamai scrisoare de două pagini în care vecinii din cartier îmi mulțumeau pentru jocul și evoluția din ziua precedentă cu Celtic. Sunt lucruri pe care nu ai cum să le uiți”, a mai spus fostul fundaș.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide