Connect with us

Alte Sporturi

Moment emoţionant în Giuleşti înainte de Rapid-Farul. Galeria a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Andrei Matei

Moment emoţionant în Giuleşti, înainte de Rapid-Farul. Fanii alb-vişinii nu l-au uitat pe Andrei Matei, fostul fotbalist al Rapidului care s-a stins din viaţă săptămâna trecută. Avea doar 34 de ani. Tânărul fusese diagnosticat acum doi ani cu o boală necruțătoare. Partida dintre Rapid şi Farul poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul din Giuleşti a fost zdruncinat săptămâna trecută de o veste tristă. Andrei Matei a murit la doar 34 de ani după ce fusese diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, o boală neurologică fatală. Anunțul trist a fost făcut chiar de oficialii Rapidului, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Moment emoţionant în Giuleşti înainte de Rapid-Farul. Galeria a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Andrei Matei

„Cu mare tristețe, vă anunţăm că Andrei Matei, fostul jucător al Rapidului, a pierdut lupta cu o boală necruţătoare şi s-a alăturat Galeriei din Ceruri, la numai 34 de ani!

Andrei a fost crescut în pepiniera Rapidului şi a jucat trei meciuri pentru prima echipă, în sezonul 2012/2013. Condoleanţe familiei şi prietenilor!”,  anunţau rapidiştii, joi, 17 octombrie.

Astăzi, înainte de fluierul de început al partidei dintre Rapid şi Farul Constanţa, giuleştenii au ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist. Andrei nu a fost uitat de fani. O poza de a sa de pe vremea când juca la Rapid a fost afişată pe ecranul principal al stadionului cu mesajul „Galeria din ceruri”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide