Connect with us

Alte Sporturi

Marele Premiu al Statelor Unite, LIVE VIDEO (21:45, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY). Leclerc e noul lider. Hamilton, OUT

Marele Premiu al Statelor Unite, LIVE VIDEO (21:45, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY). Leclerc e noul lider. Hamilton, OUT

Ferrari, echipa care ar putea oferi surpriza

Monoposturile Ferrari, în timpul unei curse/ Profimedia

Marele Premiu al Statelor Unite se va desfăşura duminică, de la ora 21:45 şi va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe as.ro. Cursa este transmisă exclusiv pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lando Norris va pleca din pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite. Max Verstappen va fi al doilea la grila de start, iar Carlos Sainz a terminat pe locul 3 calificările de la Austin. Norris a avut surpriza de a fi vizitat de Armand Duplantis, cel mai bun săritor cu prăjina din istorie.

CURSA MARELUI PREMIU DE FORMULA 1 POATE FI VĂZUT AICI ÎN ANTENAPLAY

Lando Norris pleacă în pole position în Marele Premiu al Statelor Unite

Update turul 3: Lewis Hamilton a pierdut controlul monopostului şi a ieşit de pe pistă. Britanicul a abandonat după numai 3 tururi. Safetycar-ul a intrat pe pistă.

Update 22:00: Charlesc Leclerc, start fantastic. A profitat de duelul dintre Max Verstappen şi Lando Norris şi a trecut pe primul loc după două viraje. Verstappen este pe locul 2.

Update 20:00: George Russell va lua startul de pe linia boxelor după accidentul pe care l-a avut la finalul sesiunii de calificări.

Update 10:00: https: Lewis Hamilton e pregătit să sacrifice cursa de la Austin! Detalii AICI!

Ştirea iniţială

Pentru Lando Norris, acesta va fi al patrulea pole position din ultimele cinci curse. Acesta a fost şi al 300-lea pole position obţinut de un pilot britanic în istoria Formulei 1.

Norris a fost încântat că va pleca din pole position, după un „tur minunat”, dar a recunoscut că a fost norocos pentru că Verstappen sau Sainz nu au mai putut să îşi îmbunătăţească timpii din cauza steagurilor galbene, cauzate de accidentul lui George Russell.

„Am fost în spatele celor de la Ferrari şi de la Red Bull tot weekendul şi a trebuit să fac ceva. Şi azi am făcut. Un tur tare şi un mod plăcut de a începe cursa de mâine. Este un traseu foarte rapid, mai ales Sectorul 1”, a spus Norris, citat de formula1.com.

Verstappen a câştigat sprintul la Austin

Max Verstappen a câştigat, sâmbătă, cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, punând capăt unei serii de opt curse fără victorie şi mărindu-şi avansul în clasamentul general faţă de Lando Norris (McLaren) la 54 de puncte

Carlos Sainz de la Ferrari a terminat al doilea, la 3,882 secunde în spatele lui Verstappen, după ce l-a depăşit pe Norris la începutul ultimului tur pe Circuit of the Americas din Austin, când britanicul a intrat prea adânc în primul viraj.

Victoria a fost prima pentru Verstappen de la sprintul din Austria din iunie şi a însemnat că triplul campion a câştigat toate cele patru sprinturi de 100 km de până acum din acest sezon şi mai are încă două de câştigat.

Verstappen, învingător în 2023

În 2023, Max Verstappen a câştigat atât sprintul, cât şi marea cursă de la Austin, podiumul de duminică fiind completat de Lando Norris şi Carlos Sainz. Charles Leclerc a plecat din pole-position, însă ulterior a fost descalificat, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Lewis Hamilton.

Pe circuitul de la Austin, Lewis Hamilton este pilotul care a înregistrat cele mai multe victorii, anume şase. Britanicul a triumfat ultima dată în America în 2017. De cealaltă parte, a constructori, Ferrari a înregistrat cele mai multe victorii la Austin, ultima fiind adusă de Kimi Raikkonen, în 2018.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide