Connect with us

Alte Sporturi

Artemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

Artemi Panarin a făcut show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5. Rusul a reuşit un hat-trick şi a contribuit la patru dintre cele cinci goluri marcate de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

New York Rangers are trei victorii în primele patru meciuri ale sezonului, dar şi un punct obţinut în înfrângerea de pe teren propriu cu Utah Hockey Club, în overtime.

Artemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

Rusul a fost unicul marcator al primei reprize, cu două goluri. Echipa din Detroit a replicat prin Moritz Seider, după 87 de secunde din repriza secundă. Vincent Trocheck a refăcut diferenţa de două goluri, iar Panarin şi-a trecut în cont assistul, după care a bifat şi al optulea hat-trick al carierei. Tot în repriza secundă, Mancini a marcat pentru Rangers şi a dus scorul a 5-1, aducând liniştea pentru echipa din New York, chiar dacă a mai încasat un gol în utlimele patru minute, atunci când Compher a marcat pentru Detroit.

Panarin a reuşit şi o performanţă unică în istoria celor de la New York Rangers. Este primul jucător al echipei care, în primele patru meciuri ale sezonului, reuşeşte să puncteze de mai multe ori în fiecare partidă. Ultimul jucător care a reuşit acest lucru este Connor McDavid, care a ajuns în 2021 la şase meciuri consecutive în debutul sezonului, în timp ce recordul este deţinut de marele Mario Lemieux, în 1992, cu 12 meciuri.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide