Connect with us

Alte Sporturi

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

Dan Petrescu a recunoscut că a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. „Bursucul” a fost tentat cu un salariu peste ceea ce îşi permite să îi ofere Neluţu Varga în Gruia. Tehnicianul de 56 de ani a dat răspunsul pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În pauza cauzată de meciurile echipei naţionale, Petrescu a fost ofertat de un club din afara ţării. Chiar dacă resimte presiunea pusă de conducerea CFR-ului, Dan Petrescu a ales să rămână pe banca grupării feroviare.

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj

Antrenorul care a cucerit cinci titluri cu CFR Cluj ştie totuşi că riscă să fie oricând demis de patron.

Am avut ofertă şi acum o săptămână, am avut o foarte mare ofertă. Nu mai contează de unde, dar nu din România! Poate să vină oricând o ofertă pentru mine, dar eu mi-am dorit tot timpul să fiu la CFR, asta voi ştiţi.

Am stat aici cel mai bine, mă simt bine. Acum ştiu că dacă nu am rezultate, chiar dacă am avut în trecut, nu mă aşteaptă nimeni nici 5 minute. Din păcate, asta e realitatea crudă a fotbalului românesc şi aici la CFR. Dacă nu ai rezultate trei meciuri, trebuie să pleci… ceea ce nu mi se pare foarte corect. Nu totdeauna antrenorul e de vină dacă nu ai rezultate, mai ales în contextul actual, în care au plecat foarte foarte mulţi jucători de valoare şi au venit mulţi, dar care nu au demonstrat nicăieri. Trebuie să demonstreze.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide