Connect with us

Alte Sporturi

Iasmin Latovlevici, remarcă la evoluțiile echipei naționale: “Asta a contat foarte mult”

  • admin

  • SuperLiga: BuzăuHermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

“Tricolorii” au reușit să câștige partidele din deplasare cu Cipru, scor 3-0, respectiv Lituania, 2-1.

Iasmin Latovlevici: “Regula U21 a contat foarte mult”

România mai are de disputat încă două partide în această ediție a Nations League, ambele pe teren propriu, în luna noiembrie, cu Cipru, respectiv Kosovo.

Iasmin Latovlevici (38 de ani), fostul internațional român a vorbit despre rezultatele “Tricolorilor”, în cadrul unei intervenții telefonice și este de părere că regula folosirii jucătorului U21 impusă de federație are un rol foarte important.

“Rezultatele reflectă faptul că s-a muncit. Regula U21 a avut un rol foarte important. Toată lumea joacă, au partide în picioare.

Experiența de la EURO a contat, de asemenea, foarte mult. Eu cred că avem un antrenor foarte bun, care îi poate ajuta pe jucători la nivel mental foarte mult.

Antrenamentele sunt la fel, pregătirea este la fel, diferența o face mentalitatea. După ce vin experiențele, cum a fost la EURO, apar și rezultatele.”, a declarat Latovlevici, la emisiunea Liga Digi Sport.

  • Iasmin Latovlevici are 12 selecții la prima reprezentativă a României.

VIDEO rezumat Litunia – România 1-2

Marius Lăcătuș: “Am dovedit că avem jucători talentați. Rar am văzut asemenea asistență la U21.”

România U21 a câștigat partida decisivă cu selecționata similară din Elveția, scor 3-1, în cadrul grupei de calificare la EURO U21, din 2025.

Odată cu înregistrarea acestui rezultat, naționala de tineret antrenată de Daniel Pancu s-a calificat la turneul final din vara anului 2025, care va avea loc în Slovacia.

Marius Lăcătuș (60 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a fost impresionat de evoluțiile jucătorilor, dar mai ales de prezența numeroasă a fanilor care au fost prezenți pe stadionul din Giulești.

“Este un rezultat foarte bun, este a patra calificare la rând, consecutivă. Se părea că elvețienii vor pleca cu prima șansă în această grupă, dar s-a dovedit faptul că avem jucători talentați, care pot forma o echipă bună. Bravo lor, Sperăm că și la campionatul european să aibă rezultate bune.

Absența lui Pancu se va lipsi. Indiferent de metodele de antrenament, sunt sigur că s-a creat acolo o relație foarte bună între jucători și staff-ul tehnic. Sperăm că se va găsi o soluție de mijloc în care Pancu să fie acolo lângă echipă. La hotel și la pregătire nu are interdicție.

Rar mi-a fost dat să văd ca la echipele naționale de tineret să vină 15.000 de spectatori la meci (n.r. asistența oficială a partidei de pe Giulești a fost de 9.056 de spectatori).”, a declarat Marius Lăcătuș la emisiunea Fotbal Club.

  • Marius Lăcătuș a marcat 13 goluri, în 84 de selecții la echipa națională.

Etichete: romania , romania u21 , iasmin latovlevici


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide