Connect with us

Fotbal

Victorie importantă pentru echipa lui Dan Petrescu, în optimile Ligii Campionilor Asiei

Foto: Facebook/Jeonbuk

Echipa antrenată de Dan Petrescu, Jeonbuk Hyundai Motors s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Pohang Steelers(formație care provine tot din Coreea de Sud), într-un meci disputat astăzi, în Liga Campionilor Asiei.

Gazdele au deschis scorul în minutul 17 prin Hernandes, mijlocașul brazilian transferat în această iarnă aflându-se la primul meci oficial pentru Jeonbuk.

Hyun-Beom Ahn a închis tabela, în minutul 64, iar echipa lui Dan Petrescu a obținut un succes foarte important în economia calificării în sferturile de finală ale competiției.

Este de precizat că Jeonbuk Hyunday Motors și Pohang Steelars s-au mai întâlnit în acest sezon , în finala cupei Coreei de Sud. Atunci Pohang învingea cu scorul de 4-2 și punea mâna pe trofeu.

Returul este programat pe 20 februarie cu începere de la ora 12:00.

Dan Petrescu a devenit antrenorul celor de la Jeonbuk la începutul lunii iunie a anului trecut, după ce ”Bursucul” s-a despărțit de CFR Cluj. De atunci, tehnicianul român a adunat 30 de prezențe pe banca sud-coreenilor și a obținut 15 victorii, 6 remize și 9 înfrângeri. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide