Connect with us

Alte Sporturi

Riscă România să piardă un fotbalist important în favoarea altei naționale? ”Nea Mircea m-a întrebat…”

Umit Akdag a fost integralist în ultimele două meciuri pe care naționala de tineret le-a disputat în campania de calificare la Campionatul European U21 de anul viitor. Fundașul a contribuit decisiv la victoria ce le-a asigurat tricolorilor mici biletul spre Slovacia. Akdag a marcat golul care i-a desprins pe români în victoria cu Elveția de luni, cel de 3-1.

Mircea Lucescu l-a întrebat pe Daniel Pancu despre Umit Akdag

Evoluțiile tânărului jucător de la Toulouse i-au atras atenția și selecționerului echipei mari, Mircea Lucescu. Daniel Pancu a făcut o serie de dezvăluiri despre situația acestuia și a vorbit despre posibilitatea ca România să îl piardă în favoarea Turciei.

Nea Mircea m-a întrebat despre Umit. El a fost cu noi până aici, vrea să joace până la EURO, are mâna la inimă la imn, dar nu știu după.

E prea la cald să spunem că va alege să joace pentru naționala mare a României. Eu am vorbit cu el, am o relație foarte bună cu el, i-am spus că nu are nicio presiune din partea mea, doar să vină să se bucure alăture de noi.

Cel mai mare câștig e venirea lui Akdag, mai ales că și Matei Ilie a fost accidentat mult timp, abia revenit. Poate că un merit mic l-am avut și eu, să-l facă să vină cu inima deschisă.

Probabil că-l va suna și nea Mircea. Nu știu de turci, știu doar că familia lui încă deține casa în care el s-a născut la București”, a declarat Daniel Pancu la Digi Sport.

Crescut în academiile celor de la FCSB și Chelsea, Umit Akdag a debutat în fotbalul mare în Turcia, la Alanyaspor. De aici a fost cedat sub formă de împrumut la Goztepe, liga secundă a Turciei, și în prezent la Toulouse.

800.000 de euro este cota de piața a jucătorului, conform transfermarkt.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide