Connect with us

Alte Sporturi

Dennis Man e în topul celor mai buni fotbaliști din Liga Națiunilor: doar un jucător e peste

  • admin

  • Handbal: PSG – Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

În cele patru meciuri jucate de ”Tricolori”, toate câștigate, fotbalistul Parmei a contribuit la cinci dintre cele 11 goluri reușite: două goluri și trei pase decisive. 

Dennis Man e al doilea cel mai bun fotbalist din Liga Națiunilor 

După etapa a patra din Liga Națiunilor, sursa menționată a postat topul celor mai buni fotbaliști din competiție. Pe primul loc, la o distanță considerabilă, se află suedezul Vicktor Gyokeres, cel care are o medie a notei de 8.61. 

Pe locul al doilea se află Dennis Man, jucătorul celor de la Parma fiind notat cu 7.89. Pe poziția a treia este legendarul Luka Modric (7.88), iar pe patru Dejan Kulusevski (7.86). Topul este încheiat de Bruno Fernandes, lusitanul care are o medie a notei de 7.80. 

9 september 2024, UEFA Nations League, League phase, Matchday 2,League C,Group C2, Romania vs Lituania, Stadionul Steaua
Dennis Man / Foto: Profimedia
  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com. 

Dănuț Lupu: ”Man poate să fie noul Hagi”

Imediat după victoria cu Lituania, scor 2-1, Dănuț Lupu (67 de ani) a vorbit la superlativ despre naționala lui ”Il Luce”. 

Mai mult, fostul internațional este convins că această generație are nevoie de un ”noul Gică Hagi”, iar cel mai potrivit ar fi Dennis Man (26 de ani). 

”S-ar putea să avem o generație mai bună decât cea de aur. Dacă această generație se califică la Mondial, se califică și la EURO și la încă un Mondial… ce facem!?

Știi ce îi lipsește generației actuale? Un Gică Hagi și un Adrian Ilie. Uite acum Man poate să fie noul Hagi. Dacă stăm să ne gândim la ce fotbal se joacă acum… la ce fotbaliști sunt acum și la ce jucători erau atunci… diferența e enorm de mare.

Man poate să fie un Hagi al generației de azi, al fotbalului din ziua de azi. Înainte erau 4, 5 decari într-o echipă, iar la ora actuală au cam dispărut din fotbalul european”, a spus Dănuț Lupu, potrivit Fanatik. 

Etichete: echipa nationala , luka modric , nations league , dennis man , bruno fernandes , liga natiunilor , dejan kulusevski , viktor gyokeres


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide