Connect with us

Alte Sporturi

Giani Kiriță a spus cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo – FCSB

  • admin

  • Handbal: PSG – Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Giani Kiriță a anunțat victoria lui Dinamo în derby-ul cu FCSB: ”Vom bate cu 3-1”

Giani Kiriță (47 de ani) așteaptă cu nerăbdare confruntarea din Derby de România. Fostul fotbalist al ”Câinilor Roșii” a prezis scorul cu care se va termina duelul de pe Arena Națională: 3-1 pentru Dinamo, în confruntarea cu FCSB.

Kiriță e mulțumit de forma de joc a trupei lui Zeljko Kopic (47 de ani) și crede că va fi un duel echilibrat între cele două combatante, după foarte mulți ani.

E cel mai așteptat derby din România. Ăsta este unicul derby. Eu vorbesc de Dinamo – Steaua (n.r. FCSB), pentru că am jucat împotriva Stelei, deci pentru mine e Dinamo – Steaua.

Dinamo a început foarte bine anul acesta. Arată bine și jucătorii se bat pentru orice minge. Unitatea de grup se vede. Stadionul va fi plin. Vom bate cu 3-1, ca să stăm cu toții liniștiți. Dinamo va câștiga.

Din păcate derby-urilor au fost dureroase în ultimii ani. A câștigat mai multe FCSB. Acum va fi mult mai echilibrat, pentru că Dinamo se bate pentru fiecare minge”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Giani Kiriță, despre schimbările de la Dinamo: ”Acum e unitate de grup”

Acum e unitate de grup. Contează foarte mult banca tehnică. Contează foarte mult relația dintre Kopic și Florentin Petre. Contează foarte mult că jucătorii au înțeles ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Doamne ajută să țină lucrul ăsta până la finalul campionatului.

Îmi plac discursurile pe care le au jucătorii și antrenori. Îmi place că iau meci cu meci și vedem ce iese. Au un parcurs bun. Nu mai merge cu ‘Gata! Luăm campionatul!’.

Îmi place echipa. Nu aș vrea să dau vreun nume de jucător. Îmi place spiritul de sacrificiu. Îmi amintește de generația noastră. Din 10 derby-uri jucate contra Stelei, eu am 6 câștigate. Sunt un fost fotbalist norocos. Cele mai frumoase victorii au fost contra Stelei. Mai dulce era de câștigat în Ghencea”, a mai adăugat Giani Kiriță.

  • Giani Kiriță a jucat la Dinamo între 1997 și 2003.
  • 5 trofee a cucerit Giani Kiriță la Dinamo: două campionate și trei cupe ale României.
  • 4 selecții are Giani Kiriță la naționala României.

Etichete: dinamo , derby de romania , giani kirita , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide