Connect with us

Alte Sporturi

Lituania – România 1-1, ACUM, pe iAMsport.ro. ”Tricolorii” sunt neînvinși în grupa de Nations League

Lituania – România 1-1, ACUM, pe iAMsport.ro

Min. 31: Ocazie mare pentru România! Drăguș reia cu capul, după un corner, însă Gertmonas respinge.

Min. 18: GOOOL România! Răzvan Marin marchează din penalty.

Min. 17: Penalty pentru România! Un henț în careul gazdelor e sancționat de arbitru.

Min. 7: GOOOL Lituania! Kucys marchează din lovitura de la 11 metri.

Min. 4: Penalty pentru Lituania! O centrare din stânga îl lovește în braț pe Rațiu, iar arbitrul nu ezită și arată punctul cu var.

Min. 1: A început partida!

  • LITUANIA (3-5-2): Gertmonas – Lekiatas, Girdvainis, Tutyskinas – Sirvys, Slivka, Vorobjovas, Gineitis, Lasickas (cpt.) – Golubickas, Kucys
  • Rezerve: Bertasius, Mikelionis – Upstas, Kalinauskas, Matulevicius, G. Paulauskas, Cernych, Antanavicius, V. Paulauskas, Milasius, Barauskas, Dolznikov
  • Selecționer: Edgaras Jankauskas
  • ROMÂNIA (4-3-3): Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu (cpt.) – Man, Drăguș, Mihăilă
  • Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu – Manea, V. Ghiță, Alibec, Chipciu, Pușcaș, Dican, Hagi, Coman, Olaru, Mitriță
  • Selecționer: Mircea Lucescu

Știrea inițială:

Naționala României a înregistrat trei victorii cu Mircea Lucescu pe banca tehnică. ”Tricolorii” s-au impus în partidele împotriva reprezentativelor Kosovo (3-0), Lituania (3-1) și Cipru (3-0).

De cealaltă parte, lituanienii au înregistrat 3 înfrângeri consecutive în grupa de Nations League, cu Cipru (0-1), România (0-3) și Kosovo (1-2).

Selecționata României ocupă primul loc în clasamentul grupei, cu maxim de puncte, 9, în timp ce balticii se află pe ultimul loc, cu 0 puncte.

Lituania – România, de la 21:45, pe iAMsport.ro. Declarația lui Edgaras Jankauskas

”Nu știu cum se va desfășura meciul, având în vedere cum se prezintă terenul. Nici la București nu a fost cel mai bun teren, dar calitatea meciului a fost mai bună decât a terenului. Să sperăm că va fi la fel, dar cu un rezultat mai bun pentru noi.

Gertmonas ne-a dat ceva informații, dar am studiat bine naționala României. Nu cred că vom avea parte de surprize. Trebuie să oprim seria de înfrângeri. România are jucători de mare calitate. Oricare poate înscrie. Defensiva e foarte puternică, iar portarul are mare experiență.

E o echipă de top, care vine după un parcurs bun la EURO. E o națională tare, cu jucători care evoluează la cluburi importante. Va fi un test pentru noi și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Nu știu cum se va desfășura meciul, având în vedere cum se prezintă terenul. Nici la București nu a fost cel mai bun teren, dar calitatea meciului a fost mai bună decât a terenului. Să sperăm că va fi la fel, dar cu un rezultat mai bun pentru noi”, a declarat Edgaras Jankauskas.

Lituania – România, de la 21:45, pe iAMsport.ro. Declarația lui Mircea Lucescu

“Mă aștept la un meci foarte dificil. Au jucători înalți, puternici, rapizi, poate nu au o calitate tehnică la cel mai înalt nivel, dar sunt fotbaliști care se sacrifică, nu cedează în dueluri individuale. Știu să folosească pase lungi, faze fixe. Pe mine m-a impresionat dăruirea lor, nu pot să remarc pe cineva, cei mai buni joacă în străinătate.

Sunt 4-5-6 fotbaliști care evoluează afară. Echipa adversă ne pune cele mai mari probleme, nu drumul sau vremea. Noi încercăm să fim la cel mai înalt nivel. Ei își joacă ultima șansă să rămână în Liga a 3-a și să nu pice în a Liga a 4-a. Nu vreau să anticipez nimic.

E un obiectiv pe care ni l-am propus pe la început, să batem în fiecare meci. La fiecare partidă trebuie să demonstrăm, să dăm totul. Jocul greșeală așteaptă, indiferent de ce vrem noi să fie. Jucătorii au încă multe lucruri de învățat. Sunt o mulțime de lucruri care trebuie să fie cunoscute.

Noi avem jucători talentați, care pot ajuta echipa să câștige. Eu sunt obligat să dau posibilitatea să joace celor care au demonstrat că pot face față la nivel internațional”, a declarat Mircea Lucescu.

Lituania – România, de la 21:45, pe iAMsport.ro. Echipe probabile

Lituania: Gertmonas – Sirvys, Kazukolovas, Girdvainis, Tutyskinas, Lesickas – Slivka, Gineltis, Vorobjovas, Golubickas – Kucys

Rezerve: Mikelionis, Bertasius, Anatanavicius, Baruskas, Kalinauskas, Cernych, Lekiatas, Matulevicius, Dolznikov, Milasius, G. Paulaskas, V. Paulaskas

Selecționer: Edgaras Jankauskas

România: Târnovanu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mitriță

Rezerve: Niță, Moldovan, Mihăilă, Alibec, Dican, V. Ghiță, I. Hagi, C. Manea, Olaru, Chipciu, Pușcaș

Selecționer: Mircea Lucescu


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide