Connect with us

Alte Sporturi

Furtună în Suedia! Reacția familiei lui Mbappe, acuzat de viol și hărțuire la Stockholm

  • admin

  • Nations League: Scoția – Portugalia, marți, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Spania – Serbia, marți, 21:45, DGS 2

Informația a apărut în Suedia, publicată de Expressen, iar familia lui Mbappe leagă scandalul de audierile care vor avea loc marți, la Paris, în fața Comisiei Mixte de Contestații al Ligii Profesioniste de Fotbal. Este vorba despre cele 55 de milioane de euro pe care PSG trebuie să le plătească drept salarii și prime.

Kylian Mbappe este acuzat de viol în Suedia, iar familia sa a reacționat și neagă vehement

Potrivit celor de la Expressen ”poliția suedeză îl suspectează în mod rezonabil de viol și hărțuire sexuală. Infracțiunea ar fi fost comisă joi, 10 octombrie, într-un hotel din centrul Stockholmului și semnalată două zile mai târziu”.

Aceste acuzații sunt complet false și iresponsabile, iar propagarea lor este inacceptabilă. Pentru a pune capăt acestei distrugeri metodice a imaginii lui Kylian Mbappe vor fi întreprinse toate acțiunile legale necesare pentru a restabili adevărul și a urmări orice persoană sau mass-media implicată în hărțuirea morală și ăn tratamentul defăimător de care suferă în mod repetat Kylian Mbappe”, este scris într-un comunicat transmis din partea echipei Mbappe, marți foarte devreme.

Înainte de a merge la poliție, reclamanta ar fi fost la un spital pentru a solicita un certificat care să confirme existenta unele leziuni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Galerie Foto

Kylian Mbappe nu a fost convocat pentru meciurile Franței cu Israel și cu Belgia

Tensiunile din jurul lui Mbappe durează de mai multe zile, mai exact după ce s-a aflat că jucătorul nu va fi convocat la naționala Franței în Liga Națiunilor pentru că nu este complet restabilit fizic. 

Francezii au speculat că el a refuzat să răspundă convocării, dar selecționerul Didier Deschamps a precizat că decizia îi aparține și a fost luată după o discuție cu căpitanul Franței.

Etichete: kylian mbappe , mbappe stockholm , acuzații mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide