Connect with us

Alte Sporturi

Mircea Lucescu, răspuns ”criptic” pentru Cornel Dinu, după ce ”Mister” a spus că George Pușcaș nu are ce căuta la națională

Deși România merge ceas de la revenirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică, există încă anumite voci care încă mai contestă unele dintre deciziile pe care le ia legendarul antrenor.

Una dintre alegerile luate de ”Il Luce” care au fost criticate a fost aceea de a îl convoca în continuare pe George Pușcaș, atacant care părea aproape de finalul drumului la națională după Euro 2024.

Însă, la ambele acțiuni de până acum din al doilea mandat al tehnicianului de 79 de ani, vârful de la Bodrumspor nu doar că a fost convocat, ci a și prins minute, pe final de joc.

Mircea Lucescu încă nu s-a convins cu Pușcaș

Chiar și așa, Cornel Dinu încă este de părere că Pușcaș nu are ce căuta la națională, aspect cu care Mircea Lucescu nu este de acord. La conferința dinaintea meciului cu Lituania, selecționerul i-a dat un răspuns criptic lui ”Mister”.

”(n.r. Domnul Dinu a spus că nu are ce căuta George Puşcaş la națională) Om mai vedea, sigur. Deocamdată asta e. Nu pot nici să vă mint și nici să afirm, să îl aprob pe Dinu.

Sunt jucători… Nu e niciun fel de problemă. Eu trebuie să mă conving, eu nu pot să iau decizii doar că spune unul sau altul. Mă conving…”, a declarat Mircea Lucescu.

Cornel Dinu îl făcuse praf pe atacant

În urma partidei cu Cipru, Cornel Dinu realmente îl făcuse praf pe atacantul de 28 de ani.

Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu! L-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu știu câte a jucat. Dar nu știu dacă a dat două mingi la noi. E vina antrenorilor, nu a lui. E rușinea fotbalului românesc. Ai ajuns la Pușcaș și stă Mitriță pe margine. Pușcaș nu a confirmat niciodată nimic la echipa națională.

Și îl ții pe Mitriță pe bancă. Sau eventual Drăguș sau Alibec, deși mie mi se pare ieșit din formă și cu kilograme în plus, este oricum mult peste gluma asta de atacant care se numește Pușcaș”, spusese Dinu, pentru Fanatik.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide