Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii”

Mihai Stoichiţă a prins curaj înainte de Lituania – România, după ce „tricolorii” au câştigat primele 3 meciuri din UEFA Nations League. Directorul tehnic al FRF vrea ca naţional lui Mircea Lucescu să câştige toate meciurile din grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul hop pentru „tricolori” va fi marţi, cu Lituania, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a câştigat primele 3 meciuri din actuala campanie: 3-0 în Kosovo şi Cipru, şi 3-1 pe teren propriu cu Lituania.

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

„Erau 30 de grade la prânz. Am înţeles că acum sunt 8 grade. Sper să terminăm grupa neînvinşi. Ar fi extraordinar, ar fi o continuitate pentru ce s-a întâmplat în calificările pentru EURO. Mi-aş dori să terminăm grupa învingători în toate meciurile. Ar fi o premieră. Este o încălzire pentru ce va fi anul viitor şi o definitivare a ideilor lui Lucescu pentru ce s-a va întâmpla anul viitor. Şi posibilitatea de a juca un baraj dacă terminăm pe primul loc.

Se vede clar că după rezultate poţi să te gândeşti cu multă încredere la ce va fi. E bucuros că antrenează, noi suntem bucuroşi că s-a întors în fotbal. Un meci extraordinar în Kosovo şi la Bucureşti mai puţin bine„, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în Lituania.

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3

După victoria la scor din Cipru, România a ajuns la 9 puncte şi are un avans de 3 puncte faţă de ocupanta locului secund, Kosovo. Cipru a rămas pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Lituania este ultima clasată, fără vreun punct obţinut în primele trei etape, după ce a fost învinsă de Kosovo pe teren propriu, scor 1-2.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide