Connect with us

Alte Sporturi

Șumudică explică de ce a pierdut Rapid cu Voluntari, deși au jucat Boupendza, N’Jie și Dobre: ”Nu caut scuze, dar…”

Rapid a profitat de pauza competițională pentru meciurile echipelor naționale și a disputat un amical cu Voluntari, formație care a retrogradat la finalul sezonului trecut.

Cum a justificat Marius Șumudică înfrângerea cu Voluntari

Giuleștenii au pierdut duelul cu ilfovenii, 0-1, în ciuda faptului că Marius Șumudică a apelat la serviciile nou-veniților Clinton N’Jie, Aaron Boupendza și Alex Dobre.

Foto 2/3

Înfrângerea i-a înfuriat pe suporterii giuleștenilor, care au lăsat mii de comentarii pe conturile de pe rețelele sociale ale clubului.

Marius Șumudică a explicat de ce jucătorii în care fanii își pun speranțe nu au ajutat echipa să câștige meciul contra formației din liga secundă.

”Se vede că nu au jucat de 5 luni, pe mine nu m-au interesat comentariile răutăcioase. Pot să îmi ceară demisia, eu nu voi pleca de la Rapid, ăsta e targetul meu în cariera de antrenor: niciodată nu o să îmi dau demisia de la nicio echipă!

Referitor la jocul de ieri, pe mine m-a interesat mai mult să facă ei un antrenament bun, eu i-am încărcat foarte mult săptămâna asta și se vedea că Voluntari are o viteză în plus, probabil ei au pregătit jocul asta. Eu săptămâna asta am pregătit mai mult partea fizică, cu toate că am avut 10 jucători din academie. Mie mi-au lipsit 5 sau 6 titulari, nu caut scuze, dar asta e adevărul, eu în minutul 55 am făcut schimbări pentru că nu am vrut să ducă mai mult.

”Nu trebuie să facem înmormântare de la un amical cu FC Voluntari”

Le lipsește jocul (n.r. lui N’Jie și Boupendza), au stat și cu un stres continuu pentru dreptul de joc, ei nu s-au întâlnit cu astfel de situații, își doreau foarte mult să joace și au intrat într-o «depresie fotbalistică», pentru că se pregătesc zi de zi și nu pot să joace. Boupendza în momentul de față este pregătit să joace 90 de minute, este un jucător OK. Nu cred că o să fie vreo problemă cu Farul.

N’Jie mai are de lucru, e un jucător de explozie și nu a ajuns încă la nivelul maxim. Nu trebuie să facem înmormântare de la un amical cu FC Voluntari”, a declarat Marius Șumudică, pentru Fanatik.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide