Connect with us

Alte Sporturi

Manchester United vrea să-l vândă pe „nimic” pe Harry Maguire. Suma este infimă față de cea din 2019

Harry Maguire a ratat meciurile Anglie din cauza unei accidentări

Maguire va fi indisponibil pentru câteva săptămâni din cauza accidentării suferite în meciul de duminica trecută, notează DPA. Fundașul de la Old Trafford a fost ajutat să părăsească terenul la sfârșitul primei reprize. Partida s-a încheiat la egalitate între United și Aston Villa (0-0) în Premier League.

”Dezamăgit să mă aleg cu o accidentare în weekend, vor fi câteva săptămâni pe tuşă pentru mine, dar voi reveni mai puternic”, a scris britanicul pe Instagram.

Maguire a reușit să fie titular în meciul cu Aston Villa, acesta fiind al treilea său meci din acest sezon de Premier League. Acum două săptămâni, el a intrat pe teren din banca de rezerve în meciul  cu FC Porto. Atunci a marcat golul egalizator în ultimul minut (3-3).

Harry Maguire nu a fost convocat de selecționerul Angliei, Lee Carsley, pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Grecia și Finlanda. Kobbie Mainoo era singurul jucător de la United inclus în echipa Angliei, dar s-a retras din cauza unei accidentări. De asemenea, Alejandro Garnacho și Moussair Mazraoui vor lipsi de la meciurile pentru Argentina și Maroc.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide