Connect with us

Alte Sporturi

Se caută patron la Petrolul: ”Doar un Dan Șucu sau Gigi Becali îndreaptă situația”. Verdictul dat de fostul jucător al ”găzarilor”

În acest moment clubul ploieștean este măcinat de incertitudine atunci când vine vorba de situația financiară. Mai ales după ce afaceriștii turci care trebuiau să preia pachetul majoritar de acțiuni au anunțat că nu mai sunt interesați să vină la Ploiești.

Daniel Chiriță știe ce lipsește Petrolului

Fostul fundaș lateral regretă că ploieștenii nu dispun de resursele rivalilor din Superliga, pentru a putea să se bată cu șanse reale la trofee. Petrolul încă nu a atras un grup de investitori sau un om puternic financiar ca să preia clubul. Daniel Chiriță și-a exprimat îngrijorarea pentru iAMsport.ro.

[embedded content]

”O să fie o viață zbuciumată până când se va rezolva partea financiară, până când va fi stabilitate. Suporterii sunt mereu alături de echipă, vin la stadion, sunt mereu 7-8.000 la meci, echipa joacă bine, acum e în play-off, dar nu se rezolvă partea financiară. Când o veni un Dan Șucu sau un Gigi Becali, atunci o să fie performanțe mult mai mari”, a explicat Chiriță.

Daniel Chiriță a luat Cupa României cu Petrolul

Fostul internațional de tineret a evoluat la Petrolul între 1992-1998, timp în care a jucat în 165 de partide și a marcat doar un gol. Avea să se transfere la Universitatea Craiova, apoi la Rapid, Sahtior, Zenit, Stal Alchevsk și a revenit în țară, la UTA. Dar drumul l-a dus înapoi la Ploiești, unde a revenit la fix 10 ani duupă ce părăsise Petrolul. În 2008 echipa era numită FC Ploiești.

”Am stat 6 ani la Petrolul, am făcut performanță, am luat Cupa României, mă bucur că fac parte din familia Petrolului. Îi datorez totul acestui club, aici am debutat, am făcut prima performanță, am luat Cupa”, a declarat fostul fotbalist.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide