Connect with us

Alte Sporturi

Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

Lovitură pentru Liverpool | Un titular s-a accidentat grav

Jucătorii lui Liverpool, în timpul unui meci/ Profimedia

Liverpool a primit o lovitură dură, după ce unul dintre titular s-a accidentat grav. Alisson Becker, portarul „cormoranilor”, a primit verdictul din partea medicilor, după ce „s-a rupt” în meciul cu Crystal Palace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a primit o veste proastă, după ce Alisson Becker, în urma accidentării suferite, a devenit indisponibil pentru circa şase săptămâni.

Lovitură pentru Liverpool | Un titular s-a accidentat grav

Internaţionalul brazilian de 32 ani a suferit o accidentare la coapsă în meciul cu Crystal Palace (1-0), de sâmbătă, părăsind terenul când mai erau 11 minute de jucat.

Conform unor prime evaluări, Alisson va juca abia după fereastra internaţională din noiembrie şi ar putea reveni la un meci cu Southampton (24 noiembrie), notează agerpres.ro.

Absenţa lui Allisson vine într-un moment în care „cormoranii” lui Arne Slot au meciuri cheie în Premier League cu Chelsea şi Arsenal în această lună, dar şi două partide complicate în Liga Campionilor, cu RB Leipzig şi Bayer Leverkusen.

Caoimhin Keller, care a fost bolnav la meciul cu Palace, urmează să fie titularizat, la fel ca în sezonul trecut, când Alisson a lipsit mai mult de două luni din cauza unei accidentări tot la coapsă.

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil!”

Alisson Becker a răbufnit din cauza programului încărcat. Portarul echipei Liverpool, Alisson Becker, a condamnat dorinţa forurilor fotbalistice de a adăuga din ce în ce mai multe meciuri în calendar fără a-i consulta pe jucători.

„Pentru fani, este incredibil: mai multe meciuri, mai multe meciuri mari”, a recunoscut brazilianul, conform news.ro.

Pentru noi, jucătorii, este minunat să jucăm împotriva celor mai buni din Europa. Dar este întotdeauna o idee bună să adăugăm meciuri în calendar care nu este aglomerat… Sunt un pic ironic. Uneori nimeni nu întreabă jucătorii ce părere au despre adăugarea de meciuri suplimentare.

Poate că părerea noastră nu contează. Dar toată lumea ştie ce credem noi. Toată lumea este sătulă. Trebuie să stăm împreună şi să ascultăm toate părţile. Avem mass-media şi televiziunea, UEFA şi FIFA, Premier League, competiţiile interne.”

„Nu suntem proşti şi înţelegem asta”, a continuat el. „Înţelegem că oamenii vor mai multe meciuri. Dar cel mai raţional lucru ar fi ca toţi oamenii pe care i-am menţionat – cei care fac programul – să se aşeze împreună şi să asculte toate părţile, inclusiv jucătorii.”

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide