Connect with us

Alte Sporturi

Mesajul publicat de Real Madrid, după ce Andres Iniesta s-a retras din fotbal

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Anunțul făcut de fostul mare mijlocaș al Barcelonei a stârnit reacții în întreg sportul mondial, inclusiv din partea lui Leo Messi (37 de ani), fostul său coechipier de la echipa blaugrana. 

Deși Iniesta a jucat aproape toată cariera pentru Barcelona și a evoluat în multe meciuri împotriva ”Galacticilor”, oficialii lui Real Madrid au compus un mesaj special pentru fostul mijlocaș, în care și-au exprimat admirația față de tot ceea ce a realizat acesta ca fotbalist. 

Real Madrid: ”Andres Iniesta a contribuit prin valorile sale la înfrumusețarea acestui sport”

”După anunțul lui Andres Iniesta cu privire la retragerea sa din fotbalul profesionist, clubul Real Madrid, președintele și Consiliul său de Administrație doresc să își arate recunoașterea, admirația și afecțiunea pentru una dintre marile legende ale fotbalului spaniol și mondial.

Andrés Iniesta a contribuit prin evoluțiile și valorile sale la înfrumusețarea acestui sport, dincolo de numeroasele titluri obținute de-a lungul carierei sale. Golul său emblematic din finala Cupei Mondiale din Africa de Sud în 2010 va rămâne pentru totdeauna în memoria tuturor fanilor spanioli.

Real Madrid îi urează lui și întregii sale familii mult noroc în această nouă etapă a vieții sale”, au transmis ”Galacticii” pe site-ul oficial

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Andres Iniesta a evoluat pentru Barcelona timp de 16 ani, în perioada iulie 2002 – iulie 2018, și a evoluat în 674 de meciuri pentru formația blaugrana, în toate competițiile. În tricoul acestei echipe, mijlocașul a marcat 57 de goluri și le-a oferit coechipierilor săi 135 de pase decisive. 

Pe Camp Nou, Iniesta a câștigat 32 de trofee, dintre care patru Ligi ale Campionilor și nouă titluri de campion în La Liga. 

Etichete: real madrid , barcelona , andres iniesta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide