Connect with us

Alte Sporturi

Reacția lui Leo Messi, după ce Andres Iniesta s-a retras din fotbal

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Fostul mijlocaș ofensiv, considerat ”Creierul” Barcelonei, a evoluat în 674 de partide pentru catalani, a marcat 57 de goluri și a furnizat 135 de pase decisive. 

Vestea ieșirii sale din fotbal a provocat o serie de reacții în presa internațională, inclusiv de la foști coechipieri de-ai săi de pe Camp Nou. De pe această listă nu putea să lipsească starul Leo Messi (37 de ani), care își continuă cariera la Inter Miami în Statele Unite. 

Leo Messi, mesaj superb pentru Andres Iniesta: ”Mingea îți va simți lipsa. Ești un fenomen”

Leo Messi a mărturisit că Andres Iniesta a fost unul dintre cei mai valoroși coechipieri pe care i-a avut în cariera sa și că acesta se numără printre puținii fotbaliști alături de care argentinianul a jucat de plăcere. 

”Unul dintre coechipierii cu cea mai mare magie și unul dintre cei cu care mi-a plăcut cel mai mult să joc. Mingea îți va simți lipsa, la fel și noi toți. Îți doresc tot binele din lume, ești un fenomen”, a spus Messi, citat de jurnalistul Fabrizio Romano. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Leo Messi și Andres Iniesta au fost coechipieri la Barcelona în perioada 2005 – 2018. În acest interval de timp, cei doi au reușit să-i încânte pe fanii grupării de pe Camp Nou și să câștige trofee importante, printre care patru Ligi ale Campionilor. 

Crescut în ”La Masia” (academia Barcelonei), Andres Iniesta a fost promovat la echipa de seniori a catalanilor în vara anului 2002 și a jucat în tricoul blaugrana până în iulie 2019.

Ulterior, mijlocașul s-a transferat la Kobe (în Japonia) și, mai târziu, la Emirates Club (Emiratele Arabe Unite). Formația din Golf avea să fie și ultima din cariera sa de jucător. 

Etichete: barcelona , leo messi , retragere , andres iniesta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide