Connect with us

Alte Sporturi

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

„În scurt timp se vor regla situaţiile”

Chiar astăzi am avut o discuţie cu domnul Şucu. O să vedeţi că Rapidul va urca. Ştiu ce se întâmplă în grupul nostru şi o să vedeţi că, în scurt timp, se vor regla situaţiile. Nu vreau să exclud norocul. Noi am jucat pe un teren destul de greu. A trebuit să transmit echipei un aer de superioritate, în sensul de a domina jocul. Rapidul a fost o echipă reactivă, de contraatac. Nu e uşor să transformi o echipă.

Liderii nu se fabrică, se nasc. Noi, în momentul de faţă, avem nevoie de lideri, în fiecare comportament.

Nu sunt mulţumit cu ce se întâmplă în momentul de faţă la Rapid. Dar, cu siguranţă, vă promit că această echipă va creşte, şi cu jucătorii noi care au venit, şi echipa va arăta altfel”, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: „Nici pe ei să nu-i bați!”

Gigi Becali a reacționat, după ce a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid. Patronul de la FCSB este de părere că „Șumi” ar lua decizia corectă, dacă ar ajunge să se despartă de clubul de sub Grant.

Rapid a suferit un eșec clar, în deplasarea de la Botoșani, scor 0-2. În următoarea etapă, giuleștenii se vor duela cu Farul, iar ulterior cu FCSB.

Întrebat despre posibila plecare a lui Marius Șumudică, Gigi Becali a transmis un mesaj clar. Acesta a declarat că antrenorul și-a dat seama că nu are un lot la dispoziție cu care să facă performanță. Latifundiarul din Pipera a amintit și de răbdarea suporterilor giuleșteni, care după eșecul cu Botoșani au strigat ironic „Campionii, campionii”.

Șumudică e băiat deștept, are miros. Își dă seama ce poate și ce nu poate. Dacă și-o dă acum… Alta e să fii dat afară, și cu scandal. Galeria la Rapid așa face, încurajaează echipa, dar au și ei răbdarea lor, sunt oameni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide