Connect with us

Alte Sporturi

Dorit de Ioan Varga la CFR Cluj, Alexi Pitu și-a decis viitorul

  • admin

  • Liga 2: FC BihorFCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: CsikszeredaCSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Pe adresa fotbalistului crescut de Farul Constanța (de care, recent, s-au despărțit frații Becali) au apărut mai multe oferte, una chiar din SuperLiga, de la vicecampioana României CFR Cluj

După o perioadă de timp în care în spațiul public s-au probagat mai multe zvonuri despre viitorul său, Pitu a decis să vorbească personal despre ceea ce vrea să facă mai departe în cariera sa și unde ar prefera să evolueze în viitorul apropiat. 

Alexi Pitu: ”Sunt șanse foarte mici să semnez în România”

Alexi Pitu a spus că, pentru moment, nu ia în calcul să revină în România și că și-ar dori să rămână în fotbalul din afara granițelor țării.

Astfel, atacantul lateral de 22 de ani a dezvăluit că sunt șanse mici să accepte propunerea venită din partea lui Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, și să îmbrace tricoul vișiniu în SuperLiga.

”În România, nu cred că o să fie o variantă pentru mine… doar în străinătate. Am niște discuții în străinătate, trebuie să plec cât mai repede. Sunt șanse foarte mici să semnez în România. Nu-mi doresc asta. Nu aș lua România în calcul, momentan. Sper cât mai repede să se concretizeze transferul (n.r. în străinătate)”, a spus Pitu, la Prosport

Alexi Pitu a fost cumpărat de Bordeaux în iarna anului 2023 de la Farul Constanța pentru două milioane de euro. În 44 de meciuri jucate pentru gruparea din Hexagon, românul a marcat un gol și a furnizat două pase decisive. Până să ajungă în Franța, Pitu a jucat pentru Farul: 86 de partide, 5 goluri, 11 assist-uri. 

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Pitu, potrivit Transfermarkt 

Etichete: cfr cluj , bordeaux , alexi pitu , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide