Connect with us

Alte Sporturi

La o lună și jumătate de la sosirea la Rapid, Marius Șumudică a dat verdictul despre Dan Șucu

  • admin

  • SuperLiga: CFRPoli Iași, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: OțelulUniversitatea Craiova, sâmbătă, 21:30, DGS 1

La aproximativ o lună și jumătate de la momentul în care a semnat cu Rapid, Marius Șumudică a transmis că și-ar dori să lucreze cu Dan Șucu toată cariera.

Marius Șumudică, impresionat de Dan Șucu

Muncesc non-stop împreună cu staff-ul meu, chiar acum am fost vizitaţi de patron şi a fost o onoare, de aceea am şi ajuns mai târziu.

Este aproape de noi. (n.r: Ce v-a spus?) Sunt discuţiile noastre, de bucătărie internă. Am un raport, în momentul de faţă, foarte bun cu dânsul şi vorbesc aproape în fiecare zi.

Vorbim, încercăm să ducem Rapidul pe trendul ascendent şi să ajungem acolo unde ne este locul. Este un om care niciodată nu vine să îmi spună mie ce să fac din punct de vedere sportiv.

Mi-aş dori să lucrez până mă las de fotbal cu dânsul. Practic, nu ne lipseşte nimic. Avem tot ceea ce ne trebuie ca să facem performanţă. Nu se bagă, nu îmi spune cine să joace, cum să joace sau de ce joacă X sau Y. Să tot ai patroni de genul ăsta.

(n.r.: Apropo de domnul Şucu, în ziua meciului aniversează 17 ani de căsătorie. Îi faceţi un cadou?) Încă o presiune în plus. Da, ştiu, îmi doresc din suflet. Ştiu ce fel de familie are. Cunosc familia dânsului, cunosc băieţii, unul se antrenează cu mine şi chiar nu se antrenează fiindcă este băiatul domnului Şucu.

Marius Șumudică: ”Sunt niște oameni extraordinari”

Se antrenează fiindcă este talentat, pe cuvânt. Şi cred că o să crească. Am reuşit să o cunosc şi pe soţia dânsului. Sunt o familie foarte frumoasă şi vă daţi seama că mi-aş dori din suflet să le facem acest cadou. Sunt nişte oameni extraordinari.

Merită mult mai mult aceşti oameni. Rapidul, până în momentul de faţă, nu le-a dat nimic înapoi. Sper duminică să reuşesc să îi facem fericiți. Îmi doresc din suflet acest lucru. Le doresc cât mai mulţi ani împreună, să se bucure împreună de viaţă”, a declarat Marius Șumudică, înainte de FC Botoșani – Rapid, care se joacă duminică, de la ora 18:15, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: marius sumudica , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide