Connect with us

Alte Sporturi

Reacția lui Ștefan Târnovanu după prestația solidă din PAOK – FCSB 0-1

  • admin

  • SuperLiga: UTA – Petrolul, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

În prima rundă, FCSB s-a impus pe teren propriu în fața celor de la RFS, scor 4-1, și înaintea duelului cu PAOK ocupă locul 2 în clasamentul general al competiției.

Ștefan Târnovanu: “A fost foarte greu pentru că a trebuit să jucăm în 10 oameni o mare parte din meci”

Ștefan Târnovanu (24 de ani) a vorbit după meci și a evidențiat că a fost o misiune extrem de grea, mai ales că au jucat în 10 oameni, însă este extrem de fericit de rezultatul obținut și de faptul că nu a primit gol. Totodată, portarul mai vorbit și despre acțiunea echipei naționale de luna aceasta.

“O partidă foarte dificilă. A fost foarte greu pentru că a trebuit să jucăm în 10 oameni o mare parte din meci. Mă bucur mult că am reușit să câștigăm. Dacă nu primesc gol, sunt foarte mulțumit. Nu știu dacă eu sunt omul meciului, habar n-am. Nu asta e important. Ce e important este că legăm două victorii în Europa, nu am primit gol (n.r cu PAOK) și asta mă bucură cel mai mult.

Au pus o presiune mare și publicul i-au împins de la spate, au fost și 10 minute de prelungiri, dar am făcut față și sunt foarte fericit.

Nu suntem nici primii nici ultimii care se apără așa. Dacă v-ați uitat la Arsenal cu City (n.r. Manchester City) de acum câteva zile, Arsenal s-a apărat ca la handbal după ce a rămas cu un om în minus.

Avem șase puncte din șase posibile, mai mult de atât nu putem să ne dorim.

Ne bucurăm că a venit alături de noi (n.r. Gigi Becali) și îl mai așteptăm și pe viitor.

Ne bucurăm acum, dar avem meci duminică, în campionat (n.r. cu Gloria Buzău) și trebuie să câștigăm. După avem pauza de la echipa națională, vedem ce facem și acolo. După când venim înapoi, să urcăm în campionat acolo unde ne e locul. În Europa vom încerca, cum a fost și până acum, să dăm tot ce avem mai bun.

(n.r. O bucurie în plus că a fost și selecționerul Mircea Lucescu în tribune?) Mă bucur la fiecare meci. Eu încerc să-mi fac treaba, sunt același jucător ca și acum două săptămâni, când toți spuneau că sunt cel mai bun. Eu sunt același om.”, a declarat Ștefan Târnovanu, după meci.

Ștefan Târnovanu, eroul din poarta FCSB-ului

FCSB a reușit să deschidă scorul în ultimul minut al prelungirilor primei reprize, după ce Darius Olaru a pătruns în careul advers și i-a pasat în fața porții lui Daniel Bîrligea, care l-a executat pe portarul Dominik Kotarski.

PAOK a avut o șansă mare să egaleze în minutul 62, după o centrare a lui Kiril Despodov, care îl găsește pe Magomed Ozdoev, însă Ștefan Târnovanu intervine spectaculos și repinge mingea.

VIDEO cu intervenția lui Ștefan Târnovanu:

VIDEO Rezumatul partidei PAOK – FCSB 0-1

Etichete: paok fcsb , stefan tarnovanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide