Connect with us

Alte Sporturi

Unai Emery, o nouă victorie în fața lui Bayern Munchen, după 7 ani

  • admin

  • Europa League: PAOK – FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto – Man. United, joi, 22:00, DGS 2

Unicul gol al partidei, care l-a avut la centru pe arbitrul român Radu Petrescu, a fost marcat de Jhon Duran, în minutul 79, din pasa decisivă a lui Pau Torres.

Bayern Munchen a pierdut primul meci în faza principală a UCL, după 7 ani, tot în fața lui Unai Emery

Aston Villa a obținut a doua victorie în noul sezon al Ligii Campionilor, după ce în prima etapă a câștigat categoric cu Young Boys, scor 3-0.

Partida câștigată de formația antrenată de Unai Emery (52 de ani) a fost prima înfrângere înregistrată de Bayern Munchen, în faza principală a celei mai importante competiții, după 7 ani.

Ultimul meci pierdut de bavarezi a fost în urmă cu 7 ani, când Bayern pierde disputa cu PSG, scor 0-3, pe 27 septembrie 2017. În acel moment, pe banca francezilor se afla tot Unai Emery, actualul tehnician al formației din Premier League, anunță stokey, într-o postare pe pagina de X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

  • Unai Emery este antrenorul lui Aston Villa din 2022 și are contract până în 2029.
  • Unai Emery a câștigat de patru ori Europa League, de 3 ori cu Sevilla (2014, 2015, 2016) și o dată cu Villarreal (2021).

Vincent Kompany: “A fost o seară specială pentru Aston Villa. Trebuia să fim mai concentrați”

Bayern Munchen a ratat ocazia de a înregistra a doua victorie din Champions League, după ce în prima etapă au câștigat categoric cu Dinamo Zagreb, scor 9-2.

Vincent Kompany (38 de ani), antrenorul lui Bayern Munchen a suferit prima înfrângere, de la instalarea pe banca bavarezilor în această vară, iar la finalul partidei cu formația din Premier League, tehnicianul belgian a declarat că echipa sa trebuia să fie mai concentrată.

“Am avut ocazii mari, pe care nu le-am fructificat. Le-am oferit o șansă și evident că Aston Villa a profitat de ea și a marcat.A fost o seară specială pentru ei (n.r. Aston Villa).

Când avem mingea, suntem periculoși, dar ei (n.r. Aston Villa) sunt o echipă puternică, nu a fost deloc o partidă ușoară.

Nu trebuie să facem o tragedie după această înfrângere. Le-am oferit foarte puține șanse. Dacă ne concentrăm pe propria noastră muncă, vom câștiga următoarele jocuri.”, a declarat antrenorul lui Bayern, citat de Reuters.

  • Următoarea partidă a celor de la Bayern Munchen, în Champions League, va fi pe terenul celor de la Barcelona, pe 23 octombrie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport, dar și pe digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

VIDEO rezumat Aston Villa – Bayern Munchen 1-0

Etichete: unai emery , aston villa , video bayern munchen aston villa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide