Connect with us

Alte Sporturi

Emiliano Martinez, intervenţie uriaşă la ultima fază, în Aston Villa – Bayern 1-0. Primul eşec în grupe după 41 de meciuri

Emiliano Martinez a avut o intervenţie uriaşă la ultima fază a meciului Aston Villa – Bayern Munchen, 1-0, din grupa Ligii Campionilor. Pentru liderul din Bundesliga, a fost primul eşec în grupele Ligii după 8 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Villa s-a impus cu 1-0, după golul marcat de Duran, în minutul 79. În al cincilea minut al prelungirilor, Harry Kane a reluat cu capul de la 7-8 metri, dar Dibu Martinez a avut intervenţia meciului şi s-a bucurat ca la marcarea unui gol.

Emiliano Martinez, intervenţie uriaşă la ultima fază, în Aston Villa – Bayern 1-0

Imediat după intervenţia campionului mondial, arbitrul a fluierat meciul, iar Aston Villa se poate lăuda că are două victorii în cele două meciuri europene cu Bayern Munchen. Prima a fost una şi mai importantă, care i-a adus trofeul Cupei Campionilor (1982).

La finalul partidei care a adus primul eşec în grupele Ligii Campionilor pentru Bayern Munchen în ultimele 41 de meciuri, portarul argeninian a anunţat că echipa din Birmingham şi-a anunţat candidatura spre fazele superioare ale competiţiei, fiind printre cele 7 cluburi care au maximum de puncte după primele două runde din noul format al Ligii.

Emiliano Martinez: „De aceea am rămas la Aston Villa”

„Este incredibil, să fiu sincer! A fost cea mai gălăgioasă atmosferă de când sunt eu aici. E un club care merge înainte, de aceea am ales să rămân aici. Iubesc să joc pentru Aston Villa. Este o victorie pentru fani.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide