Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor: „Dă «filandezul» golul vieţii”

Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea atunci când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor. Echipa cehă a scăpat neînvinsă la Stuttgart, în grupa principală din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stuttgart – Sparta Praga s-a terminat 1-1. Enzo Millot a deschis scorul în minutul 7, dar Kaan Kairinen a egalat în minutul 32, după ce a executat perfect o lovitură liberă. Portarul Nubel a atins mingea, dar nu a reuşit să îşi salveze echipa de la primirea golului.

Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor: „Dă «filandezul» golul vieţii”

Sparta Praga are un început foarte bun în grupa principală din Liga Campionilor. Cehii au 4 puncte după primele două meciuri. În primul meci din grupă Sparta Praga a învins-o cu 3-0 pe RB Salzburg. RB Salzburg are un parcurs dezastruos în acest început din faza grupei principale. Marţi, echipa austriacă a fost învinsă acasă, cu 4-0, de Brest.

Frustrant mai e să urmărești Sparta Praga în Champions League, având încă în memorie ratările noastre, golurile lor pe care nu știu nici ei cum le-au marcat, deciziile alea… de la faultul grosolan al lui Preciado la Risto până la prelungirile fake ale danezului…

Mai și bat 3-0 echipa de Youth League a lui Salzburg, mai dă și «filandezu» golul vieții”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

FCSB o întâlneşte joi, în deplasare, pe PAOK în Europa League

FCSB se pregăteşte de disputa cu campioana Greciei, PAOK, din Europa League. Meciul PAOK – FCSB se va disputa joi, de la ora 22:00, la Salonic şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB a învins-o cu 4-1 pe RFS în primul meci din grupa principală din Europa League. RFS este considerată cea mai slabă adversară a FCSB-ului din grupa principală din Europa League. Lotul echipei letone este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la doar 9.4 milioane de euro. Prin comparaţie, FCSB are un lot cotat la 36.85 de milioane de euro.

PAOK Salonic vine după o înfrângere în derby-ul oraşului Salonic, cu Aris. PAOK – Aris, meci transmis în direct în AntenaPLAY, s-a terminat 0-1. Superliga Greciei este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu încearcă să îşi apere trofeul de campioană a Greciei, obţinut sezonul trecut chiar pe terenul lui Aris, în ultima echipă. Meciul dramatic pentru trofeu a fost şi el văzut în AntenaPLAY. În istoria de 98 de ani a lui PAOK, echipa greacă a obţinut 4 titluri, două dintre acestea fiind cucerite cu Răzvan Lucescu pe bancă. Răzvan Lucescu a cucerit şi două Cupe ale Greciei cu PAOK.

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. A fost 1-1 în tur, la Praga, iar la retur echipa cehă a obţinut dramatic calificarea în play-off. Sparta Praga a condus-o pe campioana României cu 3-0 la pauză, dar a tremurat în ultimele minute pentru calificare. Darius Olaru (min. 60) şi Malcom Edjouma (min. 85) au marcat pentru roş-albaştri. Finalul a fost unul incandescent, dar roş-albaştrii nu au reuşit să marcheze şi golul necesar pentru a intra în prelungiri.

Sparta Praga a reuşit să obţină biletele pentru Liga Campionilor în dubla cu Malmo. Echipa cehă a dispus clar de cea suedeză, cu scorul general de 4-0.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide