Connect with us

Alte Sporturi

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

Meciurile Arsenal – PSG şi Bayer Leverkusen – AC Milan vor fi transmise în format LIVE SCORE, în etapa a doua a grupei principale din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nouă meciuri vor avea loc marţi seară. Primele dueluri vor începe la ora 19:45: Salzburg – Brest şi Stuttgart – Sparta Praga.

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Programul complet al zilei din UEFA Champions League

De la ora 22:00 vor avea loc atracţiile principale ale serii. PSG merge pe Emirates pentru un duel extrem de interesant cu Arsenal. Partida de la Londra pune faţă în faţă doi antrenori spanioli, Mikel Arteta şi Luis Enrique.

Arsenal vine după victoria de pe teren propriu din Premier League cu Leicester, scor 4-2, în timp ce PSG s-a impus cu 3-1 în meciul de acasă cu Rennes, din Ligue 1. În primul meci al sezonului european, „tunarii” au remizat pe terenul celor de la Atalanta, scor 0-0, în timp ce PSG a câştigat la limită duelul cu Girona, scor 1-0.

De la 22:00 va începe şi meciul Bayer Leverkusen – AC Milan. Jucătorii lui Xabi Alonso vin după victoria entuziasmantă din prima etapă, de la Feyenoord, când s-au impus cu 4-0. AC Milan a debutat cu stângul pe plan european, după ce a pierdut meciul de pe teren propriu cu Liverpool, scor 1-3.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide