Connect with us

Alte Sporturi

Răzvan Burleanu: ”O voi susține pe FCSB!”

  • admin

  • Champions League: Stuttgart – Sparta Praga, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Arsenal – PSG, marți, 22:00, DGS 1

Meciul dintre PAOK Salonic și FCSB poate fi urmărit joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Răzvan Burleanu, de partea FCSB-ului în duelul cu PAOK Salonic din Europa League

Deși îl apreciază foarte mult pe Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, Răzvan Burleanu a transmis că o va susține pe FCSB la duelul din Europa League dintre cele două formații.

Răzvan Lucescu e un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Ne-am dori la un moment dat să putem să colaborăm cândva, să fie selecţioner, merită această şansă şi această oportunitate.

Fiind vorba de România, voi susţine FCSB. Acest lucru trebuie să-l facă şi ultraşii celorlalte cluburi. Toate echipele vor beneficia de performanţele FCSB în cupele europene.

Mai mult, toate echipele care nu participă în cupele europene, vor beneficia de plăţile de solidaritate de la UEFA. Deci, FCSB trebuie să câştige cu PAOK, în deplasare”, a transmis Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

În prima etapă din Europa League, FCSB a învins-o pe RFS, scor 4-1.

Publicații importante din Grecia au scris despre ”Steaua București”, înainte de PAOK – FCSB

Cele două echipe și-au jucat duminică seară meciurile de campionat. PAOK a pierdut acasă cu Aris, în timp ce FCSB a câștigat la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.

Cele mai importante publicații din Grecia au scris despre victoria FCSB-ului cu Sepsi, dar toate au folosit numele ”Steaua București” când s-au referit la echipa lui Gigi Becali.

Steaua București, din nou trei puncte, cu multe schimbări în echipă, înaintea deplasării pe Toumba. Steaua București a făcut opt schimbări în formula de start față de meciul cu Riga, a bătut-o pe Sepsi cu 1-0 și s-a bucurat de gustul victoriei înainte de meciul cu PAOK”, a scris Gazzetta.gr.

Steaua București a bătut-o pe Sepsi cu 1-0, cu doar câteva zile înainte de meciul cu PAOK din Europa League”, a notat Sport24.

Dublă încredere pentru Steaua înainte de meciul de pe Toumba. Cu câteva zile înainte de meciul cu PAOK, echipa lui Elias Charalambous a câștigat cu 1-0 la Sepsi și a arătat că este pe un trend ascendent”, se arată pe Paokmania.

Înainte de meciul cu PAOK din Europa League, Steaua a obținut cu greu o victorie importantă”, a scris Athlosnews.

PAOK, două eșecuri la rând

După înfrângerea cu Aris, PAOK a ajuns la două meciuri pierdute consecutiv. La jumătatea săptămânii trecute, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la debutul în Europa League, cu Galatasaray.

FCSB, în schimb, și-a câștigat meciul din prima etapă a fazei ligii Europa League, 4-1 cu RFS din Letonia.

Etichete: razvan lucescu , razvan burleanu , fcsb europa league , paok salonic fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide