Connect with us

Alte Sporturi

Florin Prunea anunță care sunt cei mai buni portari din campionat: “Zima și Târnovanu, la bătaie cu Sigriest și…” + Numele surpriză propus de fostul mare goalkeeper în topul Ligii 1

Câțiva dintre portarii din prima ligă a României s-au remarcat în acest start de campionat, dar Florin Prunea nu are dubii în privința primilor 3.

Cu 31 de selecții la naționala României, Prunea îi plasează pe podium pe Lukas Zima (Petrolul), Ștefan Târnovanu (FCSB) și Benjamin Siegrist (Rapid).

Prunea, încântat de portarii din Capitală

Crescut în curtea celor de la Dinamo, actualul observator UEFA a vorbit în termeni laudativi și de Adnan Golubovic, cel care apără buturile formației din Ștefan cel Mare.

Cel care închide lista lui Florin Prunea este Iustin Popescu, achiziția celor de la Oțelul Galați în această vară.

”Din Liga 1, din punctul meu de vedere, Zima și Târnovanu sunt în primii trei portari, la bătaie și cu Siegrist, care apără foarte bine, Golubovic de la Dinamo este foarte bun, dar și Popescu de la Galați face un sezon foarte bun, a început să îmi placă”, a spus Florin Prunea, în exclusivitate pe iAMsport.ro.

Transferat gratis de la Chindia Târgoviște, Iustin Popescu a ținut poarta gălătenilor intactă de 7 ori în cele 10 meciuri de campionat. De partea cealaltă, Golubovic i-a ținut pe tușă pe Alexandru Stoian și Alexandru Rosca.

”Suntem acoperiți și la echipa națională”

Sfertfinalist la Campionatul Mondial din 1994 cu România, Florin Prunea a susținut, totodată, că Mircea Lucescu are soluții foarte bune la nivel de portari.

”Fotbalul românesc e asigurat din punct de vedere al portarilor, nu sunt probleme, suntem acoperiți și la echipa națională și la cele de club”, a concluzionat Florin Prunea.

În ultima partidă disputată de ”tricolori”, cele trei nume alese de selecționerul Mircea Lucescu pentru postul de portari au fost Ștefan Târnovanu, Florin Niță și Laurențiu Popescu. Ultimul a venit la lot, după ce Horațiu Moldovan a declinat invitația.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide