Connect with us

Alte Sporturi

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

Dorinel Munteanu a avut un discurs ferm, după ce Oţelul a remizat pe terenul celor de la Rapid, scor 0-0. Antrenorul s-a declarat nemulţumit de rezultatul înregistrat, mărturisind că echipa sa ar fi trebuit să plece cu cele trei puncte din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional a oferit detalii şi despre Cristian Chira. „Munti” a dezvăluit că accidentarea mijlocaşului este una gravă, lucru pe care îl regretă mult.

Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0

Totodată, după scandalul din meciul precedent, atunci când şi-a prins un jucător de guler şi l-a certat pe teren, Dorinel Munteanu le-a dat replica contestatarilor. Acesta a transmis că oricine îşi mai iese „din pepeni” uneori.

„Sunt 2 puncte pierdute, am avut în faţă un adversar care nu şi-a intrat într-o formă maximă. Mi-am felicitat echipa, au făcut un meci bun. În prima repriză, am dat adversarului voie să dea două şuturi pe poartă, a doua repriză am dominat-o, trebuia să marcăm, poate o vom face sâmbăta viitoare cu Craiova.

Totul se datorează băieţilor, a muncii noastre, în ciuda răutăţilor care se aruncă în curtea noastră. Acest rezultat nu mă bucură atât de tare, s-a accidentat grav şi Chira, nu ştiu cum a fost, dar e destul de grav. Îmi pare rău pentru el, dar e tânăr şi-şi va reveni. I-am spus că e băiatul meu şi-l susţin până la capăt, am avut încredere în el să joc cu el, sunt supărat că s-a accidentat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide