Connect with us

Alte Sporturi

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

Murriel Furrer s-a stins la Spitalul Universitar din Zurich.

Potrivit sursei menționate anterior, organizatorii competiției au anunțat faptul că familia acesteia își dorește să nu fie contactată într-un astfel de moment dureros.

Muriel Furrer a fost una dintre cele mai promițătoare cicliste din noua generație a Elveției. În acest an, a terminat pe locul al 2-lea în campionatul de juniori al țării, la probele de distanță lungă și contra timp.

Lumea ciclismului a mai fost zguduită de un deces, în luna august

Tragedie în lumea sporturilor, după ce un campion la ciclism a murit la doar 23 de ani. Tijl De Decker a suferit un teribil accident la un antrenament, accident care în cele din urmă i-a fost fatal.

Tijl De Decker era un ciclist cu un potenţial uriaş, după ce în acest an a câştigat Paris-Roubaix, competiţie destinată tinerilor cicilişti.

Tijl De Decker a suferit accidentul tragic la un antrenament. Echipa sa, Lotto Dsttny nu a oferit prea multe detalii la vremea respectivă despre starea tânărului, confirmând însă faptul că acesta se afla în stare gravă, internat la spital.

„Nu putem să oferim, pentru moment, un update despre starea ciclistului nostru, Tijl De Decker. El a suferit un accident grav, dar nu putem în acest moment să oferim multe detalii despre starea lui. Tot ce putem să confirmăm e că acesta se află în comă indusă. Tijl beneficiază de cea mai bună îngrijire, la spitalul universitar din Antwerp”, au anunţat oficialii de la Lotto Dstny.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide