Connect with us

Alte Sporturi

Sud-americanul trecut drept surdomut și analfabet a ajuns în presa internațională: ”Românii ăștia sunt nebuni”

  • admin

  • Europa League: FCSBRFS, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: TottenhamQarabag, joi, 22:00, DGS 2

Formația din Limpeziș a folosit un jucător străin, cu carnetul unui român care ar fi bifat regula U19. Vrâncenii au observat că ceva nu este în regulă și au depus o contestație la pauza acelui joc, însă fotbalistul respectiv nu a vrut să se identifice, pe motiv că nu aude, nu vorbește și nu știe să scrie.

Presa din Franța: ”Românii ăștia sunt nebuni”

Am auzit în timpul meciului că jucătorul cu numărul 21 de la Limpeziș vorbește într-o limbă străină. Pe foaia de joc figura însă un fotbalist român, care îndeplinea criteriul U19, născut în 2005. La pauză am formulat o contestație, iar arbitrul a solicitat ca jucătorul respectiv să vină la cabină pentru identificare.

Oficialii de la Voința au explicat că fotbalistul este surdomut, așa că nu se poate discuta cu el. Iar când i s-a cerut doar să-și scrie numele pe o coală de hârtie, a fost imposibil, sub argumentul că nu știe nici să scrie! S-a produs realmente o scenă cumva amuzantă, dar și îngrijorătoare”, a spus un oficial al celor de la CSM Adjud, conform gsp.ro.

Comisia de Disciplină a FRF le-a dat dreptate celor de la Adjud, care au câștigat la ”masa verde” acea dispută. Jucătorul în cauză ar fi fost un sud-american, trecut în acte drept Cosmin-Florentin Togan.

Situația inedită a ajuns în presa internațională. Francezii de la sofoot.com au titrat: ”Un club din liga a treia din România a trecut un jucător drept surd, mut și analfabet”. După ce au relatat cazul, au concluzionat: ”Românii ăștia sunt nebuni”.

De asemenea, publicații din Grecia, Israel și Macedonia de Nord au preluat informația.

Etichete: vointa limpezis , csm adjud , surdomut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide