Connect with us

Alte Sporturi

Acum e clar: anunțul FRF despre Dorinel Munteanu

  • admin

  • Liga 2: Csikszereda – Dumbrăvița, marți, 18:30, DGS 1

  • La Liga: Real Madrid – Alaves, marți, 22:00, DGS 1

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a confirmat că secretarul general al forului, Radu Vișan, s-a autosesizat și a depus o plângere la Comisie.

Anunțul lui Andrei Vochin despre Dorinel Munteanu

Federația a așteptat să se încheie etapa. Secretarul general a înaintat acest caz către Comisia de Disciplină. Cei de la Comisie vor analiza ce e bine, ce e rău.

Da, sunt mai multe pasaje din regulament în care poate fi încadrat”, a declarat Andrei Vochin, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Foarte probabil, fapta lui Dorinel Munteanu va fi încadrată la Articolul 52 din regulament, ”Comportarea jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului”.

Antrenorul riscă, astfel, o suspendare între două și șase etape.

Explicația lui Dorinel Munteanu

Imediat după meci, deranjat de atenția acordată comportamentului său agresiv, Dorinel Munteanu a declarat că nu crede că a făcut nimic greșit.

De asemenea, antrenorul a explicat că l-a bruscat pe David Maftei pentru că jucătorul nu l-a privit în ochi în timp ce îi dădea câteva indicații tactice.

O să comenteze toți specialiștii. Regulile sunt reguli la mine! Indiferent ce jucător e, din bunul simt, când îi fac observații, trebuie să se uite la mine. Maftei, din nefericire, nu s-a uitat, a avut trei greșeli de plasament și de aceea l-am atenționat puțin.

Foarte dur. Poate trebuia să fiu și mai dur! E ușor să comentezi din studio, dar e foarte greu ce fac eu aici, să mă chinui cu niște jucători care n-au bunul simț să se uite la mine când le atrag atenția. Nu-mi e rușine să îi atenționez și mai dur. Să fie foarte clar pentru orice jucător, și mai tânăr, și mai în vârstă”, spunea Dorinel Munteanu.

Etichete: comisia de disciplina , dorinel munteanu , frf , andrei vochin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide