Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

Mihai Stoica a oferit detalii, după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei a transmis că roş-albaştrii şi FCU Craiova s-au înţeles în privinţa mutării mijlocaşului, însă totul a picat din cauza pretenţiilor prea mari ale acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a realizat două transferuri, în această săptămână. Campioana i-a prezentat oficial pe Daniel Bîrligea şi pe Mihai Popescu, jucători în schimbul cărora Gigi Becali a plătit suma de 2.250.000 de euro.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat

Mihai Stoica a confirmat faptul că Sekou Sidibe nu va mai semna cu FCSB, după ce mijlocaşul a fost surprins în Gara de Nord, plecând înapoi spre Craiova. MM a transmis că pretenţiile mijlocaşului erau prea mari, iar persoanele din anturajul său sunt „imprevizibile”.

Mihai Stoica a transmis că în cazul unui alt transfer la FCSB, Gigi Becali trebuie să renunţe la doi jucători de pe listele de Liga 1 şi Europa League.După mutările lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, patronul campioanei a renunţat la Vlad Chiricheş, pentru meciurile din campionat, şi la David Kiki, pentru cele din Europa.

„Cluburile erau înțelese, a avut prea multe pretenții. Sunt foarte multe persoane imprevizibile în anturajul lui Sidibe. Nu am ce să detaliez. Deja trebuie să decidă Gigi pe cine scoate din lot. Mai trebuie unul care să nu aibă drept de joc în campionat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide