Connect with us

Alte Sporturi

Dan Șucu, mesaj clar către Marius Șumudică! Antrenorul nu s-a ferit: ”Pentru mine e surprinzător”

  • Cupa României: Metalul Buzău”U” Cluj, joi, 17:00, DGS 1

  • Conference League: PafosCFR, joi, 20:00, DGS 1

Printre altele, noul antrenor al Rapidului a fost întrebat și despre transferurile la care lucrează cei din conducere în această perioadă.

Marius Șumudică: ”În momentul în care am o discuție cu domnul Șucu, îmi zice ‘nu te interesează partea materială, asta e treaba mea, spune-mi ce vrei’”

Giuleștenii trebuie să aducă un înlocuitor pentru Albion Rrahmani, atacantul despre care ”Șumi” a vorbit în termeni laudativi. Echipa de lângă podul Grant l-a vândut la Sparta Praga pentru suma fixă de 5 milioane de euro, iar acum caută un vârf pe măsură.

Marius Șumudică a dezvăluit că Dan Șucu este pregătit să-i satisfacă orice dorință și să plătească sume importante pentru transferuri, lucru care l-a surprins. Chiar și așa, antrenorul nu vrea să facă o ”gaură” în buget.

”E clar că-mi doresc și jucători români, dar e greu să te apropii de ei. Asta e o parte a filozofiei mele, încerc să nu rup grupul în două. Săptămâna viitoare sper să avem doi jucători noi în cadrul lotului. Analizăm, vizionăm… Trebuie să vezi meciuri întregi, eu așa vreau să fac.

Trebuie să se încadreze și în bugetul pe care conducerea îl pune la bătaie. Pentru mine este surprinzător. În momentul în care am o discuție cu domnul Șucu, îmi zice ‘nu te interesează partea materială, asta e treaba mea, spune-mi ce vrei’. Să nu înțelegeți greșit, nu stau să dau milioane pe jucători acum să distrug bugetul și să rup vestiarul. Am jucători, sunt foarte încântați de ei. Aveți un băiat aici, Rareș (n.r. Rareș Pop), care mă încântă”, a declarat Marius Șumudică.

Marius Șumudică a dezvăluit cum a decurs discuția cu Ianis Hagi despre transferul la Rapid

“Da, am vorbit cu el, m-a sunat, am o relație bună cu Ianis. Mi-a zis că opțiunea lui e de a rămâne în continuare în străinătate și că își dorește să lupte. Am înțeles că erau ceva variante, aștepta să se elibereze în altă parte, nu mi-a spus echipele și nici nu am intrat în amănunte.

E un tip cu personalitate extraordinară. Mi-a zis că, dacă rămâne la Rangers, va lupta până la ultima picătură de sudoare să demonstreze că merită să joace acolo. Deci sunt șanse minime spre nule din punctul meu de vedere.

Nu știu ce se va întâmpla, domnul Șucu v-a spus că și-l dorește foarte mult, dar cred că e foarte greu să revină în campionatul intern. Și, dacă ar fi să revină, eu cred că ar alege Farul. Dar vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Șumudică.

Etichete: rapid , marius sumudica , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide