Connect with us

Alte Sporturi

Endrick a marcat pentru Real Madrid și a scris istorie, apoi a ieșit la atac

  • SuperLiga: FC Buzău”U” Cluj, luni, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: UTAFarul, luni, 22:00, DGS 1

După meci, tânărul brazilian, care a marcat la chiar primul meci oficial jucat pentru Real Madrid, le-a răspuns celor care i-au criticat pe el și pe iubita sa, Gabriely Miranda.

Galerie Foto

Endrick, mesaj pentru critici după primul gol la Real Madrid

Toți suntem fericiți, am jucat în fața familiilor noastre, am câștigat cu 3-0. Am familia aproape de mine aici, ei știu cât de mult am muncit, cât am suferit.

Au suferit și ei, oamenii m-au criticat pe mine, mi-au criticat familia, mi-au criticat iubita, am trecut prin multe lucruri grele, așa că e minunat să trăiesc acest moment.

Sunt foarte fericit, e un vis devenit realitate. Am mai jucat aici cu naționala Braziliei, am marcat și atunci, dar nu eram cu tricoul lui Real pe mine. E prima dată la Real Madrid, sunt fără cuvinte, pot doar să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce se întâmplă cu mine. 

Sunt foarte fericit că pot juca alături de colegii mei, pe care îi văzusem doar în jocuri video. Primul lucru pe care i l-am spus lui Carlo Ancelotti a fost că eu pot aduce talent și multă muncă. Am continuat să muncesc. Sunt foarte fericit să fiu aici”, a declarat Endrick, citat de Marca.

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid – Real Valladolid 3-0:

Endrick, 10 minute pentru primul gol la Real Madrid

Endrick a marcat primul gol la Real Madrid la 10 minute de la momentul în care a pășit pentru prima dată pe gazon îmbrăcat în tricoul echipei madrilene.

În primele două meciuri ale sezonului, Supercupa Europei cu Atalanta și confruntarea cu Mallorca din runda inaugurală a sezonului de La Liga, Endrick a fost rezervă neutilizată.

Etichete: real madrid , endrick


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide