Connect with us

Alte Sporturi

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Clubul din Giuleşti a anunţat oficial plecarea atacantului kosovar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani va semna cu Sparta Praga. Rapid va primi în schimbul lui Rrahmani 5 milioane de euro. Totodată, giuleştenii vor păstra 15% dintr-un transfer viitor al atacantului kosovar.

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

În mesajul de despărţire, Rrahmani a fost numit „Lewa” de către giuleşteni. De când a fost transferat de Rapid de la Ballkani, giuleştenii au insistat asupra asemănării, ca joc, a lui Rrahmani cu celebrul atacant polonez Robert Lewandowski.

Din păcate, povestea lui “Lewa” în Giulești se apropie de final, atacantul nostru urmând să plece astăzi din țară pentru a face vizita medicală la o altă echipă.

Astfel, Albion nu va mai face parte din lotul Rapidului pentru meciul cu Dinamo, dar, cu siguranță, îi va susține pe băieți de la distanță.
Rrahmani @ Rapid
🇱🇻 29 de meciuri
⚽ 18 goluri
✅ 6 pase de gol

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide