Connect with us

Alte Sporturi

Nu doar Sava! Dan Petrescu a anunțat plecarea unui alt titular de la CFR, după calificarea în play-off-ul Conference League

  • SuperLiga: SloboziaPetrolul, vineri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaFC Buzău, vineri, 22:00, DGS 1

Antrenorul s-a declarat mulțumit de evoluția echipei, dar e deranjat că a rămas fără un alt titular. La fel ca Răzvan Sava, Karlo Muhar va pleca de la echipă.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj – Maccabi Petah Tikva 1-0:

Dan Petrescu a anunțat plecarea lui Karlo Muhar

Destinația lui Karlo Muhar nu este cunoscută încă. Mijlocașul croat a fost aproape de plecarea de la CFR și acum o lună, dar transferul la Al-Wahda a picat în ultimul moment.

A fost cel mai important meci de până acum. Știam că va fi un meci greu, diferit de cel din deplasare. Cei de la Maccabi s-au antrenat mai mult, înainte de tur nu au putut, din cauza războiului. Au ținut bine de minge, au pasat bine, ne-au pus ceva probleme.

Per total, sunt mulțumit, e o victorie importantă. E important că începe CFR să nu mai ia gol. Korenica cred că a făcut cel mai bun meci al lui, dar a ratat mult. A fost foarte bun, e o achiziție foarte bună pentru noi. Sunt foarte mulțumit.

Au fost vreo trei cornere neacordate, le meritam, noi suntem foarte periculoși la fazele fixe. 

Da… Eu am zis ceva înainte de meci, că mi se pare puțin, așa… Muhar nu a făcut cel mai bun meci al lui, s-a văzut. Capul lui a fost doar la plecare cred. A dat gol în tur, nu mai avem ce să-i reproșăm. Acum sunt în dificultate să găsesc un jucător ca Muhar și unul ca Otele. Au fost cei mai buni jucători ai CFR-ului și amândoi au plecat. Acum e foarte greu să găsesc ce vreau eu.

Marele avantaj al lui Sava e că era under. Acum, Otto e under, vedem dacă putem să-l băgăm la meciurile din campionat. Popa e un portar bun, chiar dacă nu a apărat un an la Torino”, a declarat Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , karlo muhar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide