Connect with us

Alte Sporturi

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

Din faza sferturilor de finală, toate partidele din Liga Campionilor Asiei se vor juca în Arabia Saudită, în perioada 25 aprilie – 4 mai 2025.

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0

Al Gharafa a învins-o la limită pe Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite, şi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Unicul gol al partidei a fost marcat de tunisianul Ferjani Sassi, în minutul 50. Al Gharafa putea conduce încă din mintuul 6, dar golul lui Joselu, fostul star al celor de la Real Madrid, a fost anulat de VAR din cauza unei poziţii de offside.

Florinel Coman, o altă achiziţie nouă a qatarezilor, a fost înlocuit în minutul 90+6 al meciului pe care Al Gharafa l-a disputat pe teren propriu. Acesta este al doilea meci oficial pentru internaţionalul român la noua sa echipă, după ce a mai evoluat în remiza din prima etapă a campionatului cu Al Khor, scor 0-0.

Pentru prestaţia din meciul cu Al Ahli Dubai, Florinel Coman a primit nota 6.8 pe sofascore.com. Florinel Coman va putea fi urmărit în sezonul acesta de Liga Campionilor Asiei LIVE în AntenaPLAY.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide