Connect with us

Alte Sporturi

Nu e Mbappe! Ilie Dumitrescu a numit MVP-ul de la Supercupa Europei: “Excelent”

  • Conference League: CFR – Maccabi Petach Tikva, joi, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Athletic Bilbao – Getafe, joi, 20:00, DGS 2

Golurile din acest meci au fost marcate de Federico Valverde, minutul 59, și de Kylian Mbappe, minutul 68. Astfel, francezul a debutat cu gol la primul său meci oficial pentru ”Los Blancos”.

Ilie Dumitrescu a numit MVP-ul Supercupei Europei: Jude Bellingham

În ciuda faptului că Mbappe a marcat la debut, Ilie Dumitrescu a explicat că, din punctul lui de vedere, Jude Bellingham a fost cel mai bun jucător din acest meci.

Jude Bellingham a fost cel care i-a pasat excelent lui Mbappe la golul său marcat. În plus, fotbalistul s-a făcut remarcat în mai multe momente și chiar a obținut cea mai mare notă de pe teren, 9,2 de la portalul Sofascore.

”Este o echipă solidă. Real Madrid s-a impus și pentru că a arătat că este o echipă mai puternică. Bellingham a fost MVP-ul partidei. Acolo au avut un plus enorm. I-a pasat excelent lui Mbappe.

Indiferent cât de mult acoperi zonele, la un moment intervine acel dezechilibru. E incredibil cu cât de mult ușurință jucătorii lui Real Madrid i-au depășit în zona de mijloc.

După gol, Real Madrid a fost net superioadă. Și-au intrat în rol și Vinicius și Rodrygo. Am văzut o colaborare foarte bună. Este o echipă grea.

Cred că a fost un singur moment de cumpănă, la centrarea lui Pasalic. Până la urmă, greutatea și încrederea extraordinară pe care o au își spune cuvântul.”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal European.

VIDEO Rezumatul meciului Real Madrid – Atalanta 2-0

Etichete: real madrid , supercupa europei , atalanta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide