Connect with us

Alte Sporturi

Valeriu Iftime, convins că FC Botoșani nu va retrograda, după victoria cu Dinamo. ”O adrenalină incredibilă”

  • admin

  • SuperLiga: ”U” Cluj – Poli Iași, miercuri, 16:45, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

Cele două echipe au făcut schimb de locuri. În timp ce moldovenii au ajuns pe 13, loc de baraj, ”câinii” au ajuns pe 15, poziție care duce direct în liga a doua.

Valeriu Iftime este convins că FC Botoșani nu va ajunge în liga a doua. Moldovenii sunt pe loc de baraj

FC Botoșani a deschis scorul în urma autogolului semnat de Moura, iar ”câinii” au egalat prin Selmani în minutul ’45+3. Ultimul cuvânt l-a avut Mailat, care a înscris golul victoriei în minutul 90+3. Hakim Abdallah a avut parte de un meci de coșmar. A ratat o lovitură de la 11 metri, iar apoi l-a și accidentat serios pe Benzar și a fost eliminat. Jucătorul lui FC Botoșani a ajuns la spital.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a fost foarte bucuros la finalul partidei și este convins că echipa lui nu va retrograda.

”E prea mare bucuria. Un meci de șase puncte cu contracandidata mea! E extraordinar că am dat gol în ultimul minut. A apărut acest miracol de copil. Se numește Mailat. A dat golul când a trebuit. Un gol perfect. Jucăm la maximă intensitate! O adrenalină incredibilă.

Mailat e acolo! Are gol în fiecare meci. Scuze, gata! Acum nu mai pot vorbi de dat, de luat. El trebuie să joace. 30 de minute. Încă nu e Mailat ăla bun și valoros. Dar joacă. Avem nevoie de el. Mai sunt trei meciuri. Dacă luăm cinci puncte ar fi senzațional. Cu șase puncte suntem calificați fără baraj”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Valeriu Iftime, impresionat de antrenorul Bogdan Andone

Valeriu Iftime a recunoscut că a fost un meci tensionat, chiar și pentru cei care știu să-și controleze emoțiile. Antrenorul Bogdan Andone a fost eliminat pentru că a protestat și a cerut o aruncare de la margine.

”Dacă Bogdan Andone care e un monument de calm a ajuns să se enerveze. Vă dați seama. Fotbalul e foarte frumos la Botoșani în perioada asta și sper să ieșim din zona asta. Să scăpăm de retrogradare. Totul e la mâna noastră”, a mai spus Iftime.

Etichete: valeriu iftime , valeriu iftime fc botosani , valeriu iftime fc botoșani – dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide