Connect with us

Fotbal

Tottenham s-a convins de Radu Drăgușin după 3 săptămâni de la transfer și a luat decizia

  • admin

Tottenham nu mai face transferuri în această iarnă

În primele 3 jocuri ale lui Tottenham de la transferul lui Drăgușin, fundașul român a adunat puțin peste 10 minute pe teren: cu Manchester United (2-2), a intrat în minutul 85, cu Manchester City (0-1), a fost rezervă neutilizată, iar cu Brentford (3-2), a intrat în minutul 88.

Drăgușin a sosit la Spurs la doar câteva zeci de ore după Timo Werner, împrumutat de londonezi de la RB Leipzig. Atacantul german a fost folosit cu regularitate de Ange Postecoglou, iar Tottenham a luat o decizie după ce i-a văzut la lucru pe cei doi.

Potrivit jurnalistului Dean Jones, englezii sunt foarte mulțumiți de Drăgușin și Werner și nu vor mai face vreo mutare în această fereastră de transferuri: ”Nu mai este nimic concret. Sunt (n.r.- cei de la Tottenham) foarte fericiți că i-au transferat pe Radu Drăgușin și Timo Werner. Așa că Tottenham nu e disperată să mai facă mutări pe ultima sută de metri a perioadei de mercato”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide