Connect with us

Fotbal

Edi Iordănescu are probleme serioase de sănătate și nu va fi prezent la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor!

Selecționerul României, Edi Iordănescu, nu va fi prezent la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor.Acesta va fi înlocuit de secundul Jerry Gane, după ce a fost diagnosticat cu gripă de tip A.

Conform prosport.ro, acesta se află în izolare și urmează tratamentul prescris de medic. Tragerea la sorți pentru grupele Nations League urmează să aibă loc pe 8 februarie,la Paris.

România fără Edi Iordănescu la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor!

În proporție de 99% Edi Iordănescu nu va fi prezent la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor. Sunt probleme medicale, pe lista de participanți ce va fi comunicată spre UEFA se află deja antrenorul secund Jerry Gane, în locul selecționerului.

Edi s-a simțit rău mai multe zile la rând, cu dureri musculare și frisoane, iar în ultimele zile starea lui s-a agravat. A aflat că e vorba de un caz sever de gripă de tip A, atunci când febra a început să-i crească îngrijorător și să nu scadă orice făcea. Complicațiile pot fi periculoase, medicul i-a spus că e un tip de gripă care nu poate fi ignorat, cel mai dificil. Edi a intrat practic în izolare totală și odihnă, plus tratamentul prescris, bineînțeles, au declarat surse din lotul naţionalei, pentru prosport.ro.

Foto:Profimedia

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide